Facebook Pixel Τάσος Νικολογιάννης: ’’Της πάνε της Μακάμπι τα εκτός έδρας παιχνίδια - Αυτά τα στοιχεία ψάχνει σε στόπερ ο ΠΑΟ’’ (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-09 23:42:00

Νικολογιάννης: "Της πάνε της Μακάμπι τα εκτός έδρας παιχνίδια - Αυτά τα στοιχεία ψάχνει σε στόπερ ο ΠΑΟ" (Vid)

Sportdog Team
Νικολογιάννης: "Της πάνε της Μακάμπι τα εκτός έδρας παιχνίδια - Αυτά τα στοιχεία ψάχνει σε στόπερ ο ΠΑΟ" (Vid)

Ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού μίλησε για το ματς με τους Ισραηλινούς στη Λεωφόρο, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή της ομάδας τον ερχόμενο χειμώνα.

Ο Παναθηναϊκός δεν αγωνίζεται αυτό το ΣΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω της αποχής των ρέφερι και προετοιμάζεται για την 6η αγωνιστική του Europa League με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα στην Αθήνα.

Ο Τάσος Νικολογιάννης έδωσε το ρεπορτάζ στον BWIN ΣΠΟΡ FM 94,6 και σχολίασε την αναμέτρηση που είναι στα σκαριά και στάθηκε στα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο στόπερ που θα έρθει στο Τριφύλλι.

Ο παίκτης θα πρέπει να είναι σε θέση να παίξει βασικός, να είναι καλός με την μπάλα στα πόδια αλλά και επιθετικός. Στόχος του ΠΑΟ είναι να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον Γενάρη, ώστε να βοηθήσει αμέσως!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το ματς με την Μακάμπι Χάιφα, έχει πέσει όλο το βάρος εκεί. Αύριο υπάρχει ένα παιχνίδι της στο ισραηλινό πρωτάθλημα και θα το δει το τεχνικό τιμ, για να έχει μια τελευταία εικόνα. Το σίγουρο είναι ότι έχει “επιστρέψει” από την ταλαιπωρία που υπέστη από τον πόλεμο.

Έχει δύο νίκες στο πρωτάθλημα, στην Ισπανία πήρε ισοπαλία, έχει βρει ρυθμό και θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που θα έρθει με το μαχαίρι στα δόντια. Είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Της πηγαίνουν τα εκτός έδρας ματς, παίζει πιο σφιχτά. Πρεσάρει πάρα πολύ καλά και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει τεράστια επιστροφή στον ΠΑΟ - Μεγαλύτερο… μπαμ και από Χεζόνια - Μπάτζετ 30 εκατ. ο Γιαννακόπουλος!​

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags