Facebook Pixel Αποκάλυψη σε tweet Αλαφούζου! Κεκλεισμένων των θυρών τα ματς σε Ελλάδα-Ευρώπη
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-10 15:40:00

Αποκάλυψη σε tweet Αλαφούζου! Κεκλεισμένων των θυρών τα ματς σε Ελλάδα-Ευρώπη

Sportdog Team
Αποκάλυψη σε tweet Αλαφούζου! Κεκλεισμένων των θυρών τα ματς σε Ελλάδα-Ευρώπη

Μήνυμα της UEFA να γίνουν τα παιχνίδια χωρίς την παρουσία θεατών στις εξέδρες.

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος σε tweet που έγραψε τη λέξη «Ντροπή», το οποίο μεταφέρθηκε ως η αντίδρασή του στο ενδεχόμενο η κυβέρνηση να ανακοινώσει τη Δευτέρα «λούκετο» στα ελληνικά γήπεδα, τόσο στις εγχώριες, όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού επισύναψε μία προεπισκόπηση μηνύματος που ενημέρωνε τον παραλήπτη πως υπάρχει ενδεχόμενο το παιχνίδι της ομάδας του να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, μετά από κυβερνητική απόφαση.

Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μήνυμα είχε αποστολέα την ίδια την UEFA και παραλήπτες τις τρεις ομάδες ξένες που θα αγωνιστούν την Πέμπτη στην χώρα μας, δηλαδή την Μακάμπι Χάιφα, την Μπάτσκα Τούπολα και την Ελσίνκι.

Υπάρχει η περίπτωση, αυτό να ισχύει μόνο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δηλαδή να αναβληθούν τα εγχώρια πρωταθλήματα αλλά τα ευρωπαϊκά ματς που γίνονται στην Ελλάδα, να διεξαχθούν κανονικά αλλά χωρίς κόσμο.

«Αφού η ομάδα σας αγωνίζεται στην Ελλάδα, την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας προειδοποιήσω για ένα πιθανό θέμα. Μπορεί να έχετε δει στα νέα ότι υπήρξαν σοβαρά γεγονότα σχετικά τους χούλιγκανς στο βόλεϊ και έναν αστυνομικό της Αστυνομίας που τραυματίστηκε σοβαρά. Ως αποτέλεσμα, καταλαβαίνουμε, ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά να γίνουν όλα τα ματς στην Ελλάδα κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα εφαρμόσουν το μέτρο στα διεθνή παιχνίδια. Θα διευκρινίσουμε για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά», ανέφερε μεταξύ άλλων το θέμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags