Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ρεπορτάζ Αθανασίου για την πρόταση μομφής - Τι είπε για Αλαφούζο, Πουρσανίδη - Οι σκέψεις για Μακάμπι
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-12 12:45:00

Ρεπορτάζ Αθανασίου για την πρόταση μομφής - Τι είπε για Αλαφούζο, Πουρσανίδη - Οι σκέψεις για Μακάμπι

Sportdog Team
Ρεπορτάζ Αθανασίου για την πρόταση μομφής - Τι είπε για Αλαφούζο, Πουρσανίδη - Οι σκέψεις για Μακάμπι

Για τις ενέργειες του Παναθηναϊκού στη λίγκα, όπου φαβορί για νέος πρόεδρος είναι ο Ηλίας Πουρσανίδης, μίλησε ο Νίκος Αθανασίου.

Ο Παναθηναϊκός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επικείμενη καθαίρεση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League, για την οποία επικρατέστερος είναι ο Ηλίας Πουρσανίδης, όπως τόνισε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια καθαίρεσης του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League και βρήκαν συμπαραστάτες στα πρόσωπα και των άλλων μεγάλων ομάδων. Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και καθαιρεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την προεδρία της Super League, ο επικρατέστερος δεν είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, παρότι θα τον ήθελαν αρκετές ομάδες, αλλά ο Ηλίας Πουρσανίδης. Είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και έχει την εκτίμηση όλων των ομάδων», σημείωσε.

Όσο για το μεγάλο ματς της Πέμπτης για το Europa League είπε: «Μέσα στη μέρα θα ανακοινωθεί sold out για τη Μακάμπι Χάιφα, έχουν μείνει ελάχιστες εισιτήρια. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αλλά και αρκετά δύσκολο. Για τον Παναθηναϊκό μεγάλο το κίνητρο όχι απλώς να περάσει, αλλά να το κάνει και με νίκη. Τα προβλήματα για τον Γιοβάνοβιτς είναι τα γνωστά, με τις απουσίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Δεν μπορώ να δω πώς δεν θα είναι στην τριάδα της επίθεσης Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης. Για την άμυνα πιστεύω θα επιλέξει τον Γεντβάι γιατί δεν θέλει να χάσει τον Αράο από τα χαφ».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερος ο Παπαγιάννης με ειδικό όρο - Το πήρε απόφαση ο Αντετοκούνμπο - ΠΑΟ και ΟΣΦΠ για Ρογκαβόπουλο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags