Facebook Pixel ΑΕΚ: "Κέτσε" για τον "τελικό" ΑΕΚ με Άγιαξ: "Αξίζει να περάσει - Αβέβαιο του Γιόνσον στην 11άδα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-13 13:57:00

"Κέτσε" για τον "τελικό" ΑΕΚ με Άγιαξ: "Αξίζει να περάσει - Αβέβαιο του Γιόνσον στην 11άδα"

Sportdog Team
"Κέτσε" για τον "τελικό" ΑΕΚ με Άγιαξ: "Αξίζει να περάσει - Αβέβαιο του Γιόνσον στην 11άδα"

Για την παρουσία του Γενς Γιόνσον στην ενδεκάδα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ και στα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί πριν από το ματς για τις δυο ομάδες μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην πιο δύσκολη αποστολή που έχει η ΑΕΚ απέναντι στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, και στην παρουσία του Γενς Γιόνσον στη ενδεκάδα αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα προσπαθήσουν να σπάσουν μια κακή παράδοση στην Ολλανδία, στην οποία μετρούν μόνο ήττες, τονίζοντας πως «Αίαντας» δεν θέλει να μείνει εκτός Ευρώπης από τόσο νωρίς, θυμίζοντας παράλληλα και τη βελτίωσή του το τελευταίο διάστημα με τον Φαν’τ Σχιπ στον πάγκο.

 

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι η Ένωση έχει δείξει πως παίζει κάθε παιχνίδι στα ίσια, ακόμη και με την Μπράιτον που έπαιξε με παίκτη λιγότερο, υπογραμμίζοντας ότι θα αξίζει και θα είναι δίκαιο να πάρει την τρίτη θέση και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Europa Conference League.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα επισήμανε πως στη σημερινή προπόνηση στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» θα ξεκαθαρίσει η ενδεκάδα, αφού δεν έχει γίνει γνωστή η αποστολή, ωστόσο, στάθηκε στον Γενς Γιόνσον λέγοντας πως μπορεί να έχει επιστρέψει κανονικά, όμως, είναι η αβέβαιη η παρουσία του στο αρχικό σχήμα καθώς έχει κάνει μόλις 2-3 προπονήσεις στο 100%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη φορά... μόνος του ο Μαρινάκης - Όλα τούμπα σε λίγους μήνες, τι άλλαξε με Καρυπίδη, Αλαφούζο και ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags