Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δύο θέσεις παίζονται στην 11άδα για Μακάμπι - "Δεν έχει παίξει ποτέ για το... Χ ο Παναθηναϊκός"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-13 13:32:00

Δύο θέσεις παίζονται στην 11άδα για Μακάμπι - "Δεν έχει παίξει ποτέ για το... Χ ο Παναθηναϊκός"

Sportdog Team
Δύο θέσεις παίζονται στην 11άδα για Μακάμπι - "Δεν έχει παίξει ποτέ για το... Χ ο Παναθηναϊκός"

Τα νεότερα στο Τριφύλλι μία ημέρα πριν τον "τελικό" κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα.

Με το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα να πλησιάζει ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του με στόχο να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα τον στείλει στο Conference League.

Ο Νίκος Αθανασίου, μετέφερε το ρεπορτάζ της ομάδας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 επισημαίνοντας ότι ο στόχος αυτός δεν θα είναι άλλος από τη νίκη, παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι παίρνουν αυτό που θέλουν και με την ισοπαλία.

«Ποτέ δεν έχει παίξει για το X ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς. Είναι σίγουρο ότι θα παίξει για τη νίκη από την οποία θα έχει και άλλα πολλά κέρδη», ανέφερε ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού.

Σχετικά με την 11άδα που εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός, ανέφερε ότι ουσιαστικά υπάρχουν δύο θέσεις που παίζονται. Μία στη μεσαία γραμμή ανάμεσα στον Βιλένα και τον Τσέριν, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα, και άλλη μία στο ένα άκρο της επίθεσης μεταξύ του Αϊτόρ και του Μαντσίνι.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερος ο Παπαγιάννης με ειδικό όρο - Το πήρε απόφαση ο Αντετοκούνμπο - ΠΑΟ και ΟΣΦΠ για Ρογκαβόπουλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags