Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα πλάνα ενδεκάδας Γιοβάνοβιτς για τον "τελικό" με Μακάμπι - Τι ισχύει με Χουάνκαρ, Αϊτόρ και Βιλένα
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-13 17:20:00

Τα πλάνα ενδεκάδας Γιοβάνοβιτς για τον "τελικό" με Μακάμπι - Τι ισχύει με Χουάνκαρ, Αϊτόρ και Βιλένα

Sportdog Team
Τα πλάνα ενδεκάδας Γιοβάνοβιτς για τον "τελικό" με Μακάμπι - Τι ισχύει με Χουάνκαρ, Αϊτόρ και Βιλένα

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει του κρίσμου ματς με την Μακάμπι Χάιφα, που θα καθορίσει την ευρωπαϊκή συνέχεια του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Στην μεγάλη επιθυμία όλων στον Παναθηναϊκό να πάρουν τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μεταφέροντας το ρεπορτάζ της ομάδας.

Όπως ανέφερε, οι πάντες στο τριφύλλι «φέρουν βαρέως» το γεγονός ότι η ομάδα έχει τρεις ήττες στα τελευταία παιχνίδια στο Europa League και είναι αποφασισμένοι να παίξουν και να πάρουν τη νίκη την Πέμπτη και να κλείσουν επιτυχημένα την παρουσία τους στην διοργάνωση.

Στα αγωνιστικά ο Τάσος Νικολογιάννης εκτίμησε ότι υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε τον Χουάνκαρ να ξεκινά βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ οι Βιλένα και Αϊτόρ έχουν προβάδισμα να ξεκινήσουν έναντι των Τσέριν και Μαντσίνι.

Επεσήμανε μάλιστα ότι το παιχνίδι αυτό έχει μεγάλη σημασία γιατί μετά και την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων από τη νέα σεζόν, ουσιαστικά το αυριανό ματς είναι το τελευταίο των πράσινων στο πλαίσιο μιας φάσης ομίλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχουμε πρωτάθλημα ξανά - Οι διαιτητές έβαλαν τέλος στην αποχή τους - Ανατροπή με τους ξένους και την UEFA!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags