Facebook Pixel Το αποφάσισε ο Καρβαλιάλ - Αυτό είναι το σχέδιο για την πρόκριση του Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-14 00:05:00

Το αποφάσισε ο Καρβαλιάλ - Αυτό είναι το σχέδιο για την πρόκριση του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Το αποφάσισε ο Καρβαλιάλ - Αυτό είναι το σχέδιο για την πρόκριση του Ολυμπιακού!

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων έχει ''κλειδώσει'' σχετικά με το πώς θα παρατάξει την ομάδα του στο μεγάλο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους Σέρβους στο άδειο, λόγω τιμωρίας, Γεώργιος Καραϊσκάκης και ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ήδη αποφασίσει για τον τρόπο που θα αγωνιστεί η ομάδα του. Έχει προβεί σε δοκιμές, ενώ έχει ''κυκλώσει'' το 4-4-2 ως το ιδανικό σύστημα!

Ο σχηματισμός στον οποίο έχει βασιστεί είναι το 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο Ροντινέι θα αρχίσει δεξιά στην άμυνα, ο Ορτέγκα αριστερά, Ρέτσος και Ντόη θα ξεκινήσουν στα στόπερ, το δίδυμο Έσε - Καμαρά θα δεσπόζει στη μεσαία γραμμή, οι Φορτούνης και Ποντένσε θα βρίσκονται στα ''φτερά'' της επίθεσης ενώ Μασούρας και Ελ Κααμπί θα βρίσκονται στην επίθεση.

Ο Πορτογάλος, μάλιστα, έκανε δοκιμή με τον Φορτούνη και τον Μασούρα να αλλάζουν θέσεις, όπως και ο Ιμπόρα να πάρει μία εκ των δύο θέσεων στο κέντρο της άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ούτε ο Ολυμπιακός ούτε καμία ομάδα στην Ελλάδα έχει τέτοιο φορ - Επιπέδου Ch. League - Κόστισε 23 εκατ."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags