Facebook Pixel Δε θα πέφτει καρφίτσα: Κατάμεστο το γήπεδο για το Άγιαξ - ΑΕΚ - Οδηγίες στους φίλους της Ένωσης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-14 00:15:00

Δε θα πέφτει καρφίτσα: Κατάμεστο το γήπεδο για το Άγιαξ - ΑΕΚ - Οδηγίες στους φίλους της Ένωσης!

Sportdog Team
Δε θα πέφτει καρφίτσα: Κατάμεστο το γήπεδο για το Άγιαξ - ΑΕΚ - Οδηγίες στους φίλους της Ένωσης!

Χαμός θα επικρατεί στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα.

Η ΑΕΚ παίζει μες την Ολλανδία τον ''τελικό'' με τον Άγιαξ και στο γήπεδο του Αίαντα δε θα πέφτει... καρφίτσα! Η Ένωση θα προσπαθήσει να διατηρήσει την τρίτη θέση που οδηγεί σε συνέχεια στο Conference League με το να μην ηττηθεί, ενώ η ομάδα του Φαν'τ Σιπ παίζει το τελευταίο της χαρτί και θέλει μόνο το τρίποντο.

Οι πληροφορίες για τους φίλους της Ένωσης:

-Ο Άγιαξ έχει διαθέσει τα εισιτήριά του σε φιλάθλους του εγγεγραμμένους στο μητρώο φιλάθλων της ομάδας. Άρα τα εισιτήρια αυτά είναι αυστηρώς προσωπικά και αν εντοπιστεί Έλληνας φίλαθλος να επιχειρεί να μπει με εισιτήριο Ολλανδού, το εισιτήριο θα ακυρωθεί και στον ίδιο θα απαγορευθεί η είσοδος.

-Η άφιξη στο γήπεδο θα γίνεται ΜΟΝΟ από τις θύρες των φιλοξενουμένων και όχι από διαφορετικά σημεία του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου. Όποιος θελήσει να προσεγγίσει από διαφορετικό σημείο θα απομακρυνθεί από τους υπεύθυνους ασφαλείας.

-Για την καλύτερη εξυπηρέτησή των φιλάθλων η γραμμή 54 του Μετρό που οδηγεί από τον κεντρικό σταθμό στο γήπεδο είναι η ΜΟΝΗ που εξυπηρετεί τη συγκεκριμένη διαδρομή. Πρέπει να αποφευχθεί λοιπόν η χρησιμοποίηση άλλης γραμμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει να φύγει ο Τζολάκης, υπογράφει άμεσα - Στον αέρα και ο Πασχαλάκης - Συμβόλαιο 6,8 εκατ. σε Μπακασέτα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags