Facebook Pixel ’’Ύμνοι’’ Νικολογιάννη για Γιοβάνοβιτς: ’’Είναι παράδειγμα προς μίμηση - Να νιώθουμε ευλογημένοι’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-14 10:14:00

’’Ύμνοι’’ Νικολογιάννη για Γιοβάνοβιτς: ’’Είναι παράδειγμα προς μίμηση - Να νιώθουμε ευλογημένοι’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
’’Ύμνοι’’ Νικολογιάννη για Γιοβάνοβιτς: ’’Είναι παράδειγμα προς μίμηση - Να νιώθουμε ευλογημένοι’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μίλησε για το ματς με τη Μακάμπι και εκθείασε τον κόουτς του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα στον ''τελικό'' της Λεωφόρου και ο Τάσος Νικολογιάννης έδωσε στους ακροατές του Bwin ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 τις τελευταίες ειδήσεις από το πράσινο στρατόπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός να επανέλθει στην Ευρώπη και αν αύριο περάσει θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα. Και μετά, από τον Φλεβάρη, θα μπορεί να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται χωρίς πίεση. Γιατί, αυτή την στιγμή την έχει την πίεση, η Μακάμπι Χάιφα έχει την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να βγει κερδισμένος αύριο. Αν νικήσει, η Μακάμπι δεν έχει την λάμψη της Βιγιαρεάλ, ενώ αν χάσει θα είναι καταστροφικός ο αποκλεισμός. Θα πρέπει λοιπόν να ανταποκριθεί σε αυτό».

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση του Γιοβάνοβιτς για όσα γίνονται στην Ελλάδα, λέγοντας:

«Πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι όλοι για την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πιο πολύ οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Ένας κύριος με κάπα κεφαλαίο βρίσκεται στον πάγκο. Δείχνει σε άλλους συναδέλφους του το πώς θα πρέπει να μιλάει την ίδια στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου έλεγε πάλι τα ίδια. Η διαφορά ανάμεσά τους είναι χαώδης και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι παράδειγμα προς μίμηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει να φύγει ο Τζολάκης, υπογράφει άμεσα - Στον αέρα και ο Πασχαλάκης - Συμβόλαιο 6,8 εκατ. σε Μπακασέτα!

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags