Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αλλάζει την 11αδα ο Λουτσέσκου - Γι' αυτό δεν παίζει ο Ζίφκοβιτς, εκτός και οι Μπάμπα, Κουλιεράκης
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-14 13:23:00

Αλλάζει την 11αδα ο Λουτσέσκου - Γι' αυτό δεν παίζει ο Ζίφκοβιτς, εκτός και οι Μπάμπα, Κουλιεράκης

Sportdog Team
Αλλάζει την 11αδα ο Λουτσέσκου - Γι' αυτό δεν παίζει ο Ζίφκοβιτς, εκτός και οι Μπάμπα, Κουλιεράκης

Η τελευταία ενημέρωση για τον Σέρβο εξτρέμ και οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι στην Τρίπολη.
 

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του ματς-γιορτή με την Ελσίνκι στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μία πολύ ωραία ευκαιρία να κλείσει ένας όμορφος κύκλος. Τελευταίο ματς με κόσμο στην Τούμπα, τελευταίο στην Ευρώπη, σε έναν όμιλο που έχει πάρει την πρωτιά. Είναι πιο εύκολα, προδιαγεγραμμένα, και ο κόσμος να ευχαριστήσει την ομάδα και εκείνη τον κόσμο. Έφυγε ένα μεγάλο αήττητο 12 αγώνων και θέλει να το συνεχίσει, και παράλληλα να πάρει για πρώτη φορά 15 βαθμούς, που καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν το έχει πετύχει. Αξίζει να έχει μία τέτοια βραδιά η Τούμπα περισσότερο κόσμο, αν και δεν συμβαίνει συχνά αυτό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να προφυλάξει παίκτες που έχουν κάποια προβλήματα. Ο Ζίβκοβιτς είναι νοκ άουτ για απόψε και αμφίβολος για την Κυριακή με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Σπάνια βγάζει μυϊκά προβλήματα και είναι 50/50 για το κυριακάτικο ματς. Εκτός ενδεκάδας θα είναι ο Μπάμπα και ο Κουλιεράκης», πρόσθεσε και ανέφερε ένα-ένα τα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Ακούστε τι άλλο είπε για τους Θεσσαλονικείς και τις προσεχείς υποχρεώσεις τους

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags