Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα: Αλά... Μαρτίνεθ η πρώτη 11άδα Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό - Οι εκλεκτοί για Μπάτσκα - Στην αποστολή ο Ρίτσαρντς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-14 20:43:00

Αλά... Μαρτίνεθ η πρώτη 11άδα Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό - Οι εκλεκτοί για Μπάτσκα - Στην αποστολή ο Ρίτσαρντς!

Sportdog Team
Αλά... Μαρτίνεθ η πρώτη 11άδα Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό - Οι εκλεκτοί για Μπάτσκα - Στην αποστολή ο Ρίτσαρντς!

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Κάρλος Καρβαλιάλ για την αρχική ενδεκάδα των Ερυθρολεύκων στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Μπάτσκα Τόπολα.

Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα: Χωρίς εκπλήξεις παρατάσσει ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον Ολυμπιακό, στην παρθενική του παρουσία στον πάγκο της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ομάρ Ρίτσαρντς, ο οποίος είναι στον πάγκο και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, περνώντας ως αλλαγή.

Ο Πορτογάλος πατά πάνω στη συνταγή του προκατόχου του, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, και εφαρμόζει σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσο, Ορτέγκα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά. Έσε και Καμαρά παίρνουν θέση στον άξονα, με τους Ποντένσε και Φορτούνη στα άκρα και τον Μασούρα πίσω από τον σέντερ φορ, Ελ Κααμπί.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα, Καμαρά, Εσε, Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Παπαδούδης, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Κίνι, Καρβάλιο, Μπιέλ, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς, Σολμπάκεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καψούρα" 5ετίας για Ολυμπιακό - Δυνατά τον Γενάρη για πρώην της Νάπολι, Τότεναμ - "Διώχνει" κορυφαίο όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags