Facebook Pixel Παραδοχή Αλμέιδα: ’’Χάσαμε ένα όνειρο - Πληρώσαμε τα λάθη μας και φάγαμε πολλά γκολ’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-15 00:40:00

Παραδοχή Αλμέιδα: ’’Χάσαμε ένα όνειρο - Πληρώσαμε τα λάθη μας και φάγαμε πολλά γκολ’’

Sportdog Team
Παραδοχή Αλμέιδα: ’’Χάσαμε ένα όνειρο - Πληρώσαμε τα λάθη μας και φάγαμε πολλά γκολ’’

Ο Αργεντινός τεχνικός προσπάθησε να εξηγήσει τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στην Ολλανδία και ηττήθηκε με 3-1 από τον Άγιαξ, με τον Ματίας Αλμέιδα να εστιάζει στην ανταγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Πιστεύω πως η ανάλυση θα πρέπει να είναι πιο βαθιά, όμως αν θέλουμε να πούμε κάτι στα γρήγορα είναι πως δεχθήκαμε αρκετά γκολ. Έπειτα η ομάδα ήταν ανταγωνιστική, ισάξια με τους αντιπάλους, όταν δέχεσαι όμως πέντε γκολ με πέναλτι και σήμερα τρία, αυτά είναι λάθη που τα πληρώνεις.

Λέω πάντα πως τα λάθη ειναι ομαδικά. Όταν κάνεις λάθη απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους τα πληρώνεις. Εγώ πιστευω πως ήμασταν ισάξιοι με τους περισσότερους αντιπάλους. Φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών αλλά δεν τα καταφέραμε. Όταν κάνεις λάθη εδώ τα πληρώνεις.

Σήμερα, το μήνυμα είναι πως και σε προσωπικό αλλά και ομαδικό επίπεδο χάνουμε ένα όνειρο. Δεν έχουμε αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Εγω με αυτό παραμένω ήρεμος γιατί οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στις δύο διοργανώσεις που έχουμε στην Ελλάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμία ατυχία για ΠΑΟ, το πρωτάθλημα θα κρίνει τη χρονιά - Κατώτερος ο Αράο - Μεταγραφή που αλλάζει πολλά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags