Facebook Pixel Άγιαξ - ΑΕΚ: Ολλανδική αστυνομία: "Τρεις οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε σεκιούριτι - Συνελήφθη ο ένας" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-15 12:12:00

Ολλανδική αστυνομία: "Τρεις οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε σεκιούριτι - Συνελήφθη ο ένας" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ολλανδική αστυνομία: "Τρεις οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε σεκιούριτι - Συνελήφθη ο ένας" (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι ανακοίνωσαν οι ολλανδικές αρχές στον απόηχο του αγώνα της Ένωσης με τον "Αίαντα" στο Άμστερνταμ.

Η αστυνομία του Άμστερνταμ ανακοίνωσε τρεις συλλήψεις Ελλήνων οπαδών στο περιθώριο του Άγιαξ-ΑΕΚ. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών συνελήφθη, ενώ πιθανώς να γίνουν κι άλλες συλλήψεις. Επίσης συνελήφθησαν δύο ακόμη Έλληνες για κατάσταση μέθης σε δημόσιο χώρο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Σημειώθηκε επεισόδιο στην κερκίδα των φιλοξενούμενων περίπου στις 21:30 (σ.σ. 22:30 ώρα Ελλάδας) μετά από παρέμβαση σεκιούριτι για τη χρήση λέιζερ από Έλληνες οπαδούς. Τρεις υπάλληλοι της ασφάλειας δέχτηκαν επίθεση και τραυματίστηκαν. Θα καταθέσουν γι’ αυτό σύντομα.

Η αστυνομία μπόρεσε να συλλάβει έναν ύποπτο για την επίθεση αμέσως μετά τον αγώνα. Παράλληλα, δύο ακόμη Έλληνες οπαδοί συνελήφθησαν για κατάσταση μέθης σε δημόσιο χώρο. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και δεν αποκλείονται κι άλλες συλλήψεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέος στο Άμστερνταμ! Από ξοφλημένη, κυνήγησε τον στόχο της μέχρι τέλους - Ένα αντίο στον μεγάλο Νέστορα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags