Facebook Pixel Ήρωας ο Ρόι, αλλά μην ξεχνάμε και τον Αβράμη... (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2012-02-24 13:30:00

Ήρωας ο Ρόι, αλλά μην ξεχνάμε και τον Αβράμη... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήρωας ο Ρόι, αλλά μην ξεχνάμε και τον Αβράμη... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κάρολ είναι πρωταγωνιστής στα ΜΜΕ σήμερα -και όχι άδικα- λόγω της χθεσινής εμφάνισής του. Ο "σκύλος", όμως, λέει πως αξίζει (και με το παραπάνω) ένας ακόμα παίκτης το χειροκρότημα.

Όχι πως ο έμπειρος πορτιέρο δεν δικαιούται τον τίτλο του MVP, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αγωνίστηκε για ένα μεγάλο διάστημα τραυματισμένος και κατάφερε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα και με το παραπάνω.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως το χθεσινό ήταν ένα παιχνίδι που έδινε πρόκριση στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ και όχι ένα ματς Κυπέλλου από εκείνα που παίζουν, συνήθως, οι αναπληρωματικοί.

Ξέχωρα από την απόδοση του Κάρολ, όμως, θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε στα ...πράγματα και θαύματα που έκανε ο Αβράαμ Παπαδόπουλος, κερδίζοντας ουκ ολίγες φορές το χειροκρότημα της "ερυθρόλευκης" εξέδρας.

Ποιος δεν θυμάται τη φάση στις αρχές του παιχνιδιού, για παράδειγμα, όταν ο "σφαιράτος" Μάρτινς ξεχύθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού; Με τον Έλληνα άσο να τον προλαβαίνει και να διώχνει την μπάλα με αριστοτεχνικό τρόπο πριν ο βραχύσωμος Νιγηριανός σουτάρει;

Και δεν ήταν μόνο αυτή η φάση, καθώς σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Αβράμης ήταν αλάνθαστος! Δεν επέτρεψε στην (πανάκριβη) επιθετική γραμμή της Ρούμπιν να πιέσει όσο θα μπορούσε τον Κάρολ, με σωστές τοποθετήσεις και βγαίνοντας συνεχώς με δύναμη και πρώτος στην μπάλα. Σωστός κέρβερος ο Παπαδόπουλος, κάλυπτε στα αριστερά του και τον Μαρκάνο, δίνοντας μία σιγουριά στους χαφ του.

Σίγουρα η παρουσία του Κάρολ ήταν αξιοπρόσεκτη και, από τον τραυματισμό του και μετά, συγκινητική. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που επισκίασε την αντίστοιχη του Αβραάμ, παρότι κάλλιστα θα μπορούσε και ο δυναμικός στόπερ να αναδειχθεί MVP της χθεσινής αναμέτρησης.

Άλλωστε, ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν στη φάση με τον Μάρτινς που περιγράψαμε προηγουμένως, στη θέση του Αβραάμ ήταν κάποιος άλλος παίκτης που δεν θα προλάβαινε τον επιθετικό της Ρούμπιν ή, στο δύσκολο τάκλιν, έβρισκε και πόδια εκτός από την μπάλα...

Δείτε την εκπληκτική κούρσα και το καθοριστικό "κόψιμο" του Αβραάμ στον Μάρτινς στα πρώτα λεπτά του αγώνα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags