Facebook Pixel Εργασίες στον χλοοτάπητα
Ποδόσφαιρο
| 2012-02-27 19:14:00

Εργασίες στον χλοοτάπητα

Εργασίες στον χλοοτάπητα

O χλοοτάπητας στο γήπεδο της Μέταλιστ μετά το ματς με την Σάλτσμπουργκ είχε κάποιες ζημιές, ωστόσο οι άνθρωποι των Ουκρανών είναι σίγουροι πως στον αγώνα με τον Ολυμπιακό όλα θα είναι έτοιμα.

 

Ο αγωνιστικός χώρος του «Όμπλαστ Σπορτς Κόμπλεξ του Μέταλιστ» δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού έχει καταπονηθεί από το κρύο και την αναμέτρηση με την Σάλτσμπουργκ την περασμένη Πέμπτη. Γεγονός, που οδήγησε τον προπονητή της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού Μίρον Μάρκεβιτς να ζητήσει την αποκατάσταση του χλοοτάπητα.

Οι άνθρωποι της ουκρανικής ομάδας ξεκίνησαν ήδη τις σχετικές εργασίες εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδό τους, με σκοπό να είναι όλα στην ...εντέλεια, εν όψει του πρώτου ευρωπαϊκού ραντεβού της Μέταλιστ με τον Θρύλο στις 8 Μαρτίου.

«Ξεκίνησαν ήδη οι απαραίτητες διεργασίες στον αγωνιστικό χώρο. Η κακοκαιρία που επικρατούσε τελευταία, σε συνδυασμό με το παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ, δημιούργησαν προβλήματα σε αρκετά κομμάτια του τάπητα. Ωστόσο όλα θα είναι έτοιμα την κατάλληλη στιγμή», είπε σχετικά ο Μάρτιν Γκέλβινμ υπεύθυνος για τέτοια θέματα στο γήπεδο της Μέταλιστ.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags