Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάλμε μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι στην ομάδα η αλήθεια είναι ότι υπάρχει προβληματισμός λόγω της εικόνας με τον Λεβαδειακό και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα μπορέσουν οι παίκτες να βγάλουν αντίδραση στο παιχνίδι της Σουηδίας.
Διαβάστε επίσης...
Επεσήμανε ότι είναι ζητούμενο και ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Μάλμε θέλοντας να αποδείξει ότι έχει ξεπεράσει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Όσο για την ενδεκάδα κόντρα στους Σουηδούς ο Σταματέλος τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι ο Ζέλσον Μαρτίνς θα επιστρέψει, ενώ έβγαλε στη... σέντρα τον Ορτέγκα, σημειώνοντας ότι με τις εμφανίσεις του δεν υπάρχει σιγουρά στην αριστερή πλευρά της άμυνας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο