Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού την επομένη του αγώνα του με την Τβέντε μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων σχολιάζοντας το χθεσινό παιχνίδι ανέφερε ότι οι ομάδες του θύμισαν δύο σκυλιά που γάβγιζαν πολύ και δυνατά αλλά δεν δάγκωναν. Στάθηκε στη μικρή συνεισφορά δημιουργικά των Ζέλσον και Γουίλιαν, στην απουσία του Τσικίνιο, και στο ότι ο Ελ Κααμπί εσχάτως δεν είναι στα καλύτερά του (έχει ένα γκολ στα τελευταίε πέντε ματς).
Στη συνέχεια χαρακτήρισε επιεικώς κακή την επιλογή της UEFA να βάλει Γάλλο διαιτητή, ενώ υπάρχει Γάλλος αρχιδιαιτητής στο ελληνικό πρωτάθλημα.
«Πώς να έπαιζε καλά τον Ολυμπιακό ο Μπρεζάρ; Σε μια τέτοια περίπτωση θα έβγαινε η Τβέντε και θα κατηγορούσε την UEFA για τον συσχετισμό Λανουά-Μπεσάρ», σχολίασε.

Επεσήμανε ότι εάν τελείωνε τώρα η League Phase του Europa League ο Ολυμπιακός θα κληρωνόταν με την Πόρτο ή την Πλζεν για να παίξει τον Φεβρουάριο και εάν προκρινόταν θα έπαιξε τον Μάρτιο με τη Λάτσιο ή την Αθλέτικ, δηλαδή, τις δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Αυτό και μόνο δείχνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παλέψει για τα καλύτερα αποτελέσματα και με την Πόρτο και με την Καραμπάγκ αφού άλλωστε δεν έχει περάσει ακόμη ούτε στην 24άδα.
Τέλος είπε ότι είναι καλό για τον Ολυμπιακό που εξακολουθεί να είναι αήττητος σε δέκα παιχνίδια του στο Europa League, (6 νίκες και 4 ισοπαλίες) και ότι πρέπει την Δευτέρα με την Athens Kallithea να συνεχίσει νικηφόρα τουλάχιστον στο πρωτάθλημα.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο