Facebook Pixel Το γκολ του Φουστέρ δεν ήταν τυχαίο
Ποδόσφαιρο
| 2012-03-09 19:48:00

Το γκολ του Φουστέρ δεν ήταν τυχαίο

Το γκολ του Φουστέρ δεν ήταν τυχαίο

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει με «καθαρό σκορ» από την παγωμένη Ουκρανία και βρίσκεται πλέον ένα βήμα από την πρόκριση στους 8 του Europa League. Διαβάστε την ανάλυση στο γκολ του Νταβίντ Φουστέρ.

Η εμφάνιση των πρωταθλητών είχε την υπογραφή του Βαλβέρδε, ο οποίος διάβασε καλά τον αντίπαλο και διάσπασε τον ξέφρενο επιθετικογενή ρυθμό που επιχείρησε να επιβάλλει. Το μυρμήγκι απέδειξε πως ο προσανατολισμός της καλοκαιρινής προετοιμασίας είχε στοχεύσει σε φορμάρισμα της ομάδας στο σωστό timing και διέψευσε τις κασσάνδρες που προμήνυαν μέτρια χρονιά μετά τις μέτριες εμφανίσεις του Δεκεμβρίου.

Στο περιθώριο της τακτικής ανάλυσης της αναμέτρησης (η οποία παρουσιάζεται σε εκτενές άρθρο), αξίζει να εστιάσουμε στον τρόπο επίτευξης του νικητηρίου τέρματος ο οποίος σαφέστατα δεν ήταν τυχαίος. Ο Βαλβέρδε έχει αντιληφθεί τις ποδοσφαιρικές δεξιότητες του Φουστέρ και τον καθοδηγεί κατάλληλα ώστε να βρεθεί στο «σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή». Με τη σειρά του, ο ποιοτικός επιτελικός εμφανίζει εξαιρετικό ταλέντο στο να «πατάει περιοχή» σε ρόλο δεύτερου κρυφού φορ και αποδεικνύει πως διαθέτει το ένστικτο ώστε να «τελειώνει» τις φάσεις χωρίς να αφήνει περιθώρια αντίδρασης στους αντίπαλους.

Η κίνηση του Φουστέρ στον αγωνιστικό χώρο έχει δουλευτεί στις προπονήσεις και αποτελεί σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα των ερυθρόλευκων. Για ακόμα ένα παιχνίδι, λοιπόν, γίναμε μάρτυρες μίας καλοστημένης επίθεσης στην οποία ο κάθε παίκτης είχε το ρόλο του με τον Ισπανό να κλέβει την παράσταση χαρίζοντας ένα πολύτιμο διπλό.

Διαβάστε την υπόλοιπη ανάλυση στο overlap.gr και δείτε τις φωτογραφίες με την ανάπτυξη του Ολυμπιακού στο γκολ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags