Τα… μισά ουκρανικά Μέσα παραδέχονται την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχουν και εκείνα που προειδοποιούν ότι τίποτα δεν τελείωσε!

Χαρακτηριστικότερος όλων ο τίτλος της ιστοσελίδας «profootball»! Αφού πρώτα εστιάζει στο αριθμητικό μειονέκτημα της Μέταλιστ από το… 82’ λόγω της αποβολής του Έντμαρ, τονίζει πως: «Μην βιαστείτε να μας ξεγράψετε»!

Από τη μεριά της, η «sport.glavred.info», προτιμά να αναφερθεί στο γεγονός, ότι δηλαδή η ομάδα του Χάρκοβο βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. «Τον θρίαμβο ο Ολυμπιακός, τώρα τρέχει η Μέταλιστ», είναι ο τίτλος, ενώ μέσα στο κείμενο γίνεται ο σχολιασμός του τέρματος του Φουστέρ: «Η Μέταλιστ έχασε με το μικρότερο σκορ από τον Ολυμπιακό. Η τύχη του αγώνα καθορίστηκε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου».

Τέλος, η «focus.ua» παραδέχεται την ανωτερότητα του Ολυμπιακού. Αφού πρώτα ξεκαθαρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι… Σάλτσμπουργκ (οι Αυστριακοί είχαν δεχτεί τέσσερα γκολ στο Χάρκοβο τον προηγούμενο γύρο), τονίζει πως: «Πολλοί περίμεναν πρόκριση στους 8 σε βάρος του Ολυμπιακού, αλλά οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν ξανά σκληρά καρύδια και ότι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση να αποκλειστούν».

Στην πλειονότητά τους, τα Μέσα της χώρας αρκέστηκαν να τιτλοφορήσουν τα κείμενά τους με το σκορ του αγώνα, χωρίς να πάρουν θέση…

ΠΗΓΗ: Sday