Πιο ευχάριστη είδηση δεν θα μπορούσε να προκύψει από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από τον αυριανό αγώνα με την Στεάουα! Στην αποστολή είναι τόσο ο Ζίβκοβιτς όσο και ο Τσάλοφ με τον Ντεσπόντοφ αφού προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.
Με δεδομένο πως σε σχέση με τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα του απέναντι στην Σοσιεδάδ, διαθέσιμοι είναι πλέον Πέλκας, Μεϊτέ και Σαμάτα καταλαβαίνει κανείς πως ο ΠΑΟΚ πάει πάνοπλος στον «τελικό».
Εκτός αποστολής έμειναν οι Βιεϊρίνια, Γκόμεζ, Πιένα και Βιετέσκα που δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα όπως και ο Λόβρεν.
Την αποστολή αποτελούν οι: Κοτάρσκι , Μπαλωμένος , Τσιφτσής , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Κόλεϊ , Μιχαηλίδης , Θυμιάνης , Μπάμπα , Μεϊτέ , Σβαμπ , Οζντόεφ , Καμαρά , Πέλκας , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τσάλοφ .
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο