Facebook Pixel Δεν το πίστευαν ούτε οι Ουκρανοί!
Ποδόσφαιρο
| 2012-03-16 13:43:00

Δεν το πίστευαν ούτε οι Ουκρανοί!

Δεν το πίστευαν ούτε οι Ουκρανοί!

Πανηγυρικό κλίμα στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Μέταλιστ. Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι των Ουκρανών και την υποδοχή των οπαδών τους.

Η πρόκριση της Μέταλιστ Χάρκιβ μετά την ανέλπιστη ανατροπή στο "Καραϊσκάκη" πανηγυρίστηκε δεόντως από τους ποδοσφαιριστές του ουκρανικού συλλόγου.

Οι αγκαλιές και τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν στην πτήση της επιστροφής για το Χάρκιβ.
 

''Δεν έχω καθόλου δύναμη, έχω χάσει τη φωνή μου αλλά γιορτάζουμε. Η ομάδα έδειξε πως διαθέτει χαρακτήρα και μπορεί να αντέξει την πίεση" δήλωσε ο πρόεδρος Αλεξάντερ Γιαροσλάβσκι, προσθέτοντας πως η ομάδα του δεν διαχωρίζει τις διοργανώσεις.΄"Θα πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, όπου και αν αγωνιζόμαστε".

Από την πλευρά του ο Μίρον Μάρκεβιτς παραδέχθηκε πως έγιναν λάθη στο πρώτο ημίχρονο αποφεύγοντας να επαναλάβει τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου περί φυσιολογικής πρόκρισης.

"Στα πρώτα λεπτα ήμασταν εκνευριστικοί. Χάναμε συνεχώς την μπάλα, ενώ σταθήκαμε τυχεροί με το δοκάρι του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι".

Ο προπονητής της Μέταλιστ αναφέρθηκε και στο άστοχο πέναλτι του  Ντέβιτς. "Το είχε δοκιμάσει δύο-τρεις φορές. Θα έπρεπε όμως να είναι πιο προσεκτικός. Είχε αυτοπεποίθηση αλλά αυτό δεν έφτανε".

Ο Μάρκεβιτς ρωτήθηκε και για τον αντίπαλο που προτιμά στα προημιτελικά κάνοντας χιούμορ με τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Δυστυχώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε. Υπάρχουν πολλές επιλογές όμως δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή την διαδικασία".

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αποστολή της Μέταλιστ περίμεναν στο αεροδρόμιο τουλάχιστον 100  φανατικοί οπαδοί της ομάδας που αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές για τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags