Καλά νέα έρχονται για τον Παναθηναϊκό εν όψει του επαναληπτικού με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Για την αναμέτρηση της Πέμπτης (14/8, 21.00) στην Κρακοβία ο Αρντά Τουράν μετρά πολύ σημαντικές απουσίες και συγκεκριμένα είναι τέσσερις οι βασικοί παίκτες της ουκρανικής ομάδας, που δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στη ρεβάνς του 0-0 στο ΟΑΚΑ.

Το μεγάλο αστέρι της Σαχτάρ, ο Κέβιν δηλαδή, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και το οποίο τον είχε αφήσει εκτός μάχης και στον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου.

Στο πρώτο ματς με το «τριφύλλι» τραυματίστηκε ο Εγκινάλδο και με τη σειρά του έχει τεθεί νοκ άουτ, ενώ στα… πιτς βρίσκεται και ο Πεδρίνιο, αυξάνοντας έτσι τους «πονοκεφάλους» για τον Τούρκο προπονητή.

Οι παίκτες της Σαχτάρ
InTime/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Τέλος, δεν υπολογίζεται για το νέο ραντεβού με τον Παναθηναϊκό και ο Γκεόργκι Σουντάκοφ, που βιώνει δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του πατέρα του και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς επί πολωνικού εδάφους.

Η Σαχτάρ, λοιπόν, καλείται να βρει τις λύσεις εκ των έσω και για τους «πράσινους» παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία να εκμεταλλευθεί αυτές τις απουσίες, αν και με τη σειρά του ο Ρούι Βιτόρια έχει να διαχειριστεί την απουσία του Φίλιπ Τζούριτσιτς.