Με στόχο τη δεύτερη νίκη κόντρα στη Σάμσουνσπορ και την πρόκριση στη League Phase του Europa League θα αναχωρήσει την Τετάρτη (27/8) η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Σαμψούντα.
Διαβάστε επίσης...
Η επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία για τη ρεβάνς του 2-1 στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα την Τρίτη (26/8), με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς να είναι οριστικά διαθέσιμος για το δεύτερο παιχνίδι των play off.
O Γεντβάι συνέχισε τη θεραπεία του και ο Ρούι Βιτόρια υπολογίζει σε όλους τους παίκτες που έχουν δηλωθεί στη λίστα για τις αναμετρήσεις με τους Τούρκους.

Αυτοί είναι οι εξής: Ντραγκόφσκι, Λαφόν, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Ιωαννίδης, Ζαρουρί, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Κυριακόπουλος, Φικάι, Λάβδας, Σκαρλατίδης.
«Με απογευματινή προπόνηση στο “Γ. Καλαφάτης” ολοκληρώθηκε την Τρίτη η εν Ελλάδι προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς της προκριματικής φάσης του Europa League με αντίπαλο την τουρκική Σαμσούνσπορ. Η αποστολή του Τριφυλλιού αναχωρεί το μεσημέρι της Τετάρτης με προορισμό τη Σαμψούντα. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, εξάσκηση στις στατικές φάσεις, κυκλοφορία της μπάλας και τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησε ο Γεντβάι. Στην αποστολή μετέχουν όλοι όσοι βρίσκονται στη λίστα που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους δύο αγώνες με τη Σαμσούνσπορ», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου των «πράσινων».