Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ στον αέρα bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου. Ο ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη αρχικά αναφέρθηκε στο ματς με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (24/09, 19:45)
«Για το ματς της Τετάρτης χρειάζεται ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε εγρήγορση. Ο ΠΑΟΚ σήμερα θα μάθει επισήμως πόσοι Ισραηλινοί θα έρθουν στην Τούμπα. Πρέπει να ληφθούν πολλά μέτρα στην πόλη, έξω από το γήπεδο… Τα υπόλοιπα, ότι δεν θα έπρεπε να γίνει είναι όλα αυτονόητα, αλλά φτάσαμε προ παραμονές του παιχνιδιού», ανέφερε αρχικά.
Διαβάστε επίσης...
«Περιμένουμε το ιατρικό δελτίο για να επιβεβαιωθεί η θλάση του Πέλκα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε δύσκολη φάση γιατί έκατσαν δυο άσχημα αποτελέσματα. Για την εμφάνιση του Σαββάτου δεν μπορείς να κατηγορήσεις για τίποτα τους ποδοσφαιριστές. Προσπάθησαν, αλλά δεν έβαλαν γκολ. Υπάρχει μια στεναχώρια για το αποτέλεσμα, αλλά όχι για την προσπάθεια και την εμφάνιση. Θα δούμε πώς θα αντιμετωπιστεί εντός ομάδας και συνεχίζει με ένα ευρωπαϊκό ματς και το ''πρέπει'' είναι μεγάλο. Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Αγώνα με τον αγώνα πρέπει να δούμε τι άλλες αλλαγές θα κάνει ο Λουτσέσκου», ολοκλήρωσε ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά.