ΠΑΟΚ: Συγκινητικές στιγμές στην Τούμπα καθώς λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με τη Θέλτα, τόσο η πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, όσο και οπαδοί της που είναι στη Θεσσαλονίκη τίμησαν την μνήμη των 7 Αετόπουλων που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Ρουμανία.

Τίμησαν τα Αετόπουλα η πρόεδρος & οπαδοί της Θέλτα στην Τούμπα
Intime

Η πρόεδρος της Θέλτα, αλλά και οι φίλοι του συλλόγου κατευθύνθηκαν στην Θύρα 4, όπου κατέθεσαν λουλούδια στο σημείο, αποτίοντας φόρο τιμής και εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια του Δικεφάλου του Βορρά.

Την ίδια στιγμή στεφάνια στην μνήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ κατέθεσαν στην Τούμπα τόσο ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και ο Γ.Γ της Ομοσπονδίας, Θόδωρος Θεοδωρίδης, που βρίσκονται στο γήπεδο, όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Τίμησαν τα Αετόπουλα η πρόεδρος & οπαδοί της Θέλτα στην Τούμπα
Intime