Βασίλης Παπαθεοδώρου: Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή CENTER FΟΧ της Foxbet και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την στάση του Παναθηναϊκού για τον Λιθουανό διαιτητή του αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν και μάλιστα πριν ακόμα τη σέντρα της αναμέτρησης.

Ήξερε τι περίμενε ο ΠΑΟ από τον διαιτητή - Είχε ενημερώσει την UEFA
Intime

Υπήρχε ενημέρωση από το μεσημέρι

Συγκεκριμένα τόνισε ότι οι Πράσινοι είχαν ενημερώσει από το μεσημέρι της Πέμπτης (26/2) την UEFA για πληροφορίες που υπήρχαν, οι οποίες όπως τόνισε επιβεβαιώθηκαν το βράδυ, μιας και σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις δεν μιλάμε απλά για φάσεις, αλλά για τη συνολική στάση του διαιτητή.

Μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Λιθουανός επέτρεψε την συμπεριφορά του τερματοφύλακα της Πλζεν, ο οποίος προκαλούσε και κανονικά θα έπρεπε να έχει τιμωρηθεί για τα όσα έκανε.

«Παράπονα τα οποία ο Παναθηναϊκός τα έχει μεταφέρει από το μεσημέρι του αγώνα στην UEFA, διότι υπήρξαν πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν το βράδυ στον αγώνα για ό,τι θα συνέβαινε. Τον Παναθηναϊκό τον έσωσε ο Τεττέη και η ψυχραιμία των παικτών του στα πέναλτι.Θα πω ότι σε αντίθεση με τη συνολική εικόνα, που είδαμε στο ΟΑΚΑ, όπου προφανώς έχει κριθεί το παιχνίδι από λάθος των διαιτητών, αλλά δεν μπορώ να πω ότι σε όλο το παιχνίδι η διαιτησία ήταν υπέρ της Παρί και κατά του Παναθηναϊκού και έχουν έρθει για ένα συγκεκριμένο έργο.

Εδώ ο συγκεκριμένος διαιτητής έδινε σε όλη διάρκεια του ματς την εικόνα αυτή ακριβώς που υπήρχε στον Παναθηναϊκό από το μεσημέρι. Είχαν μια πρώτη γνώση για αυτόν στον Παναθηναϊκό, όμως δεν συνδέονταν τα περιστατικά, του αγώνα δηλαδή που είχε σφυρίξει κόντρα στη Ρέιντζερς και σε σχέση με το χθεσινό. Υπήρχαν κάποιες άλλες πληροφορίες που υπήρχαν για το χθεσινό ματς και μεταφέρθηκαν στην UEFA που είχε γνώση για αυτές πριν από το ματς.

Εγώ θέλω να πω, καθαρά δημοσιογραφικά, ότι ο Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει από το μεσημέρι την UEFA για το τι πρόκειται να συμβεί. Αλλά η συνολική του εικόνα, ακόμα και στη διαδικασία των πέναλτι, ο Λιθουανός ήταν ανεκδιήγητος. Άφησε τον τερματοφύλακα της Πλζεν να κάνει καραγκιοζιλίκια, κάτι που δεν επιτρέπεται κανονικά», είπε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου.