Επιτέλους η ομάδα αγωνίστηκε μακριά από το ΟΑΚΑ, εκτός Αττικής και έτσι έφτασε σε μία ακόμη εύκολη νίκη στη διάρκεια του 2011. Ουσιαστικά πρόκειται για την 4η εκτός Αθηνών σερί νίκη της ΑΕΚ αυτή επί του Εργοτέλη (με σκορ 3-2) αφού είχαν προηγηθεί τα εύκολα και επιβλητικά «διπλά» σε Σέρρες, Τρίπολη και Ξάνθη…

Εννοείται πως έπειτα από αυτή τη νίκη κανείς δεν πείστηκε πως η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μετατράπηκε σε ένα σούπερ – ντούπερ σύνολο που από δω και πέρα θα διασύρει τον οποιονδήποτε αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο. Αν υπάρξει κάποιος που θα υποστηρίξει κάτι τέτοιο θα προκαλέσει (και δικαιολογημένα) το γέλιο όλων των απλών ποδοσφαιρόφιλων και φυσικά κυρίως των φίλων της ΑΕΚ που γνωρίζουν πολύ καλά τα στάνταρ απόδοσης της ομάδας τους και το γεγονός ότι το κάθε παιχνίδι αναδεικνύει την ανισορροπία που χαρακτηρίζει το παιχνίδι της ομάδας.

Το θέμα είναι πως (ευτυχώς για την ΑΕΚ) το ρίσκο του Ανδαλουσιανού τεχνικού να παρατάξει μία ενδεκάδα εντελώς πειραματική και να αφήσει εκτός ματς παίκτες όπως είναι οι Μάκος, Σκόκο (λόγω τιμωρίας), Δέλλας και Λυμπερόπουλος (για να τους ξεκουράσει) δεν του γύρισε μπούμερανγκ.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο www.gazzetta.gr