To πρώτο πράγμα που θα μάθει ο Ηλίας Ζούρος εάν όντως πάρει το χρίσμα του Ομοσπονδιακού αύριο που θα επιστρέψει με τη Ζαλγκίρις στην Ελλάδα είναι ότι η σεζόν επιμηκύνεται σε βάρος της Εθνικής επειδή οι συνυπεύθυνοι για τη διοργάνωση του τελικού Κυπέλλου δεν μπορούν να χωρίσουν δύο γαϊδουριών άχυρα.
Aναβολή, λοιπόν, ώσπου να ωριμάσουν οι συνθήκες. Λες και υπάρχει περίπτωση να καταλαγιάσει ποτέ το μίσος ανάμεσα στους κόκκινους και τους πράσινους. Η δική μου θέση είναι διατυπωμένη εδώ και μέρες στη Sportday: o τελικός έπρεπε όχι να αναβληθεί, αλλά να ματαιωθεί. Εντελώς!
Ή, αν πρέπει οπωσδήποτε να διεξαχθεί, ας γίνει κάπου στο εξωτερικό, ξαφνικά, απροειδοποίητα αν γίνεται, χωρίς την παρουσία Ελλήνων οπαδών. Οχι σε κανένα Λονδίνο όπως οι αγώνες Ράπτορς-Νετς. Κάπου μακριά. Η Γιαουντέ και η Κατμαντού είναι θαυμάσιες έδρες. Και πολιτισμένοι τόποι σε σύγκριση με την Ελλάδα.
Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο