Facebook Pixel Πωλείται όπως είναι ...πλακωμένος!
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-16 21:39:00

Πωλείται όπως είναι ...πλακωμένος!

Πωλείται όπως είναι ...πλακωμένος!

Πρώτα πλακώθηκε στην εξέδρα και μετά ανακοίνωσε πως "το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός Βόλου πωλείται". Μάλιστα ευχήθηκε όσα ... αξίζουν στους Βολιώτες: "Να πάει στην 3η ή 4η Εθνική"!

Την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό Βόλου στο τέλος της περιόδου ανακοίνωσε με δηλώσεις του ο Αχιλλέας Μπέος, μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρολεύκων» από το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού, εμφανώς εκνευρισμένος και στεναχωρημένος, τόνισε πως δεν αξίζει η ομάδα αυτή να έχει τον Μπέο για πρόεδρο και ενημέρωσε πως πωλείται!

«Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο που προκρίθηκε δίκαια γιατί στα δύο παιχνίδια των ημιτελικών ήταν καλύτερα προετοιμασμένος ψυχολογικά. Δίκαια πήγε στον τελικό και του εύχομαι ό,τι καλύτερο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Δεύτερον, θέλω να ευχαριστήσω τους περίπου 15.000 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο και όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν. Θέλω όμως να ζητήσω μία συγνώμη. Δεν είναι απόφαση της στιγμής.

Σίγουρα όχι όλος ο κόσμος του Βόλου, αλλά μία μερίδα δεν αξίζει να έχει να έχει τον Αχιλλέα Μπέο για πρόεδρο. Μέχρι το τέλος της περιόδου, όπου θα διεκδικήσουμε την είσοδο μας στα πλέι οφ, μαζί με τους παίκτες και το προπονητικο τιμ θα δώσουμε τον καλύτερό μας ευατό.

Ο Ολυμπιακός Βόλου όμως μετά πωλείται. Μία ομάδα που ανέλαβα το 2008 με πάνω από 45 προσφυγές και αμέτρητα χρέη, αυτή τη στιγμή είναι ίσως η μοναδική ομάδα που έχει τακτοποιημένες τις υποχρεώσεις της απέναντι στο προσωπικό της».


Και συνέχισε: «Αποχωρώ χωρίς ούτε ένα ευρώ χρέος. Αν δεν βρεθεί επενδυτής, ο κάθε παίκτης πωλείται με ένα ευρώ. Θα παραδώσω τις μετοχές στον Δήμο Νέας Σμύρνης… Βόλου. (σ.σ. μπερδεύτηκε αρχικά).

Να πάνε αυτοί την ομάδα εκεί που τους αξίζει. Τέταρτη, ίσως και τρίτη εθνική, γιατί προφανώς δεν τους αρέσει αυτή η ομάδα. Αν νομίζετε πως όσα λέω είναι λόγια εν βρασμώ ψυχής, κάνετε λάθος. Ο πατέρας μου δεν θα έχει διάρκεια ζωής ούτε δύο μήνες και ορκίζομαι σε αυτόν πως ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα είναι στον Βόλο του χρόνου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τώρα πλακώνεται και με τους δικούς του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags