Facebook Pixel «Συγχαρητήρια σε παίκτες Ατρομήτου και ΑΕΚ»
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-01 21:45:00

«Συγχαρητήρια σε παίκτες Ατρομήτου και ΑΕΚ»

«Συγχαρητήρια σε παίκτες Ατρομήτου και ΑΕΚ»

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν τόσο τους παίκτες της Ένωσης όσο και του Ατρομήτου και παράλληλα καταδικάζουν τα επεισόδια που ακολούθησαν του τελικού του Κυπέλλου.
 

Μάλιστα, σημειώνουν πως όσοι «οι θρασύδειλοι που έκαναν άνω-κάτω ένα ολόκληρο στάδιο», δεν ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συγχαίρουν τους παίκτες της ομάδας μας για την κατάκτηση του 14ου Κυπέλλου της ενωσίτικης ιστορίας! Επιτέλους, μετά από 9 χρόνια ανομβρίας ο «Δικέφαλος αετός» επέστρεψε στον δρόμο των τίτλων, παρά τα προβλήματα που τον ταλανίζουν. Ευχή όλων είναι, αυτή η διάκριση να μας οπλίσει με δύναμη, ούτως ώστε στο μέλλον να ξεπεράσουμε τους σκοπέλους που υπάρχουν!

 Δυστυχώς, τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του τελικού, δεν μας άφησαν, όσο πρέπει, να χαρούμε και να πανηγυρίσουμε αυτήν την επιτυχία. Αυτοί οι θρασύδειλοι που έκαναν άνω-κάτω ένα ολόκληρο στάδιο, έσπασαν, έκαψαν, επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές και οικογένειες, δεν αντιπροσωπεύουν το υγιές κομμάτι της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας! Είναι απαράδεκτοι, δεν τους θέλουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ, γιατί πολύ απλά, κάνουν κακό στην ομάδα και τον αγώνα της!

 ΥΓ: Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης και οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, για την παλικαρίσια στάση τους την ώρα που τους επιτίθονταν οι ορδές των ανεγκέφαλων… Είμαστε μαζί τους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags