«Ήταν πρωτόγνωρα όλα αυτά που ζήσαμε στο ΟΑΚΑ και δεν γίνονται ούτε σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Υπήρχαν ακραίες καταστάσεις και κατά την άποψη μου δεν έπρεπε να ξεκινήσει καν το παιχνίδι. Εδώ στον εθνικό ύμνο ακούγονταν συνθήματα και γινόντουσαν φασαρίες. Ήταν μια κατάσταση πολέμου παρά τελικός Κυπέλλου.
Στην αρχή εμείς πήγαμε για μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Από το ζέσταμα όμως καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μύριζε μπαρούτι όλη η κατάσταση.
Εκεί όπου ήρθαν οι οπαδοί της ΑΕΚ και έκαναν τις φασαρίες υπήρχαν οι οικογένειες μας. Άργησαν να έρθουν τα ματ και έτσι έγιναν τα επεισόδια. Δεν θέλαμε να τελειώσει έτσι το παιχνίδι, δεν σφυρίχτηκε ποτέ η λήξη και με τους κανονισμούς που ισχύουν έπρεπε να παίξουμε και τα άλλα οκτώ λεπτά.
Υπήρχε ένα χάος στα αποδυτήρια, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ είχαμε φραστικές επιθέσεις. Είναι λογικό να έχει παράπονα η ομάδα μου, υπάρχει αμφιβολία για το αποτέλεσμα. Όταν τρως ένα γκολ που είναι οφ σάιντ αλλάζει η ροή του αγώνα. Υπήρχε ατμόσφαιρα τρομοκρατίας.
Πλέον σηκώνουμε το κεφάλι και πάμε παρακάτω, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ο Ατρόμητος πάει στον τελικό. Συνεχίζουμε με δουλειά και ελπίζουμε στο μέλλον να διεκδικήσουμε ένα τρόπαιο με κανονικές συνθήκες.
Η άποψη μου είναι ότι υπάρχουν οι νόμοι και πρέπει να εφαρμοστούν κάποτε. Εάν τα περνάμε όλα αυτά τόσο απλά, κάθε χρόνο θα γίνονται χειρότερα», σχολίασε μέσω του "SentraFM" ο άσος του Ατρόμητου.