Facebook Pixel Το παράπονο του προέδρου
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-02 11:54:00

Το παράπονο του προέδρου

Το παράπονο του προέδρου

Στο γεγονός ότι το ποδόσφαιρο που έζησε στον τελικό του Κυπέλλου δεν τον εκφράζει και δεν ξέρει ακόμα αν θα συνεχίσει στον Ατρόμητο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Σπανός.

Ο ισχυρός άνδρας του περιστεριώτικου συλλόγου σχολίασε μέσω του "SentraFM":

«Καταρχάς είναι δυσάρεστο που σήμερα δεν μπορούμε να μιλάμε για μπάλα. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο στον τελικό. Ήταν ένας τελικός παρωδία. Ο Ατρόμητος συμμετείχε σε ένα αγώνα που έμοιαζε με ελληνική ταινία που πάντα στο τέλος κερδίζει ο πρωταγωνιστής.

Το λέω όχι για τα διαιτητικά λάθη και το πρώτο γκολ οφ σάιντ. Στέκομαι στα όσα έγιναν για να ξεκινήσει ένα ματς που δεν ήταν επί ίσοις όροις.

Όταν οι παίκτες μας παίζουν υπό την επήρεια του φόβου, όταν ο διαιτητής έχει ευκαιρίες να διακόψει το παιχνίδι και δεν το κάνει, τι να λέμε… Ειδικά μετά το 60’ όπου το αποτέλεσμα ήταν 1-0 σε όλο το τερέν είχαν μπει φίλοι της ΑΕΚ. Όταν ασκείται ψυχολογική και στο τέλος και σωματική βία στους παίκτες μας, μπορούμε να πούμε ότι δεν παίχτηκε παιχνίδι.

Σίγουρα έχει ευθύνη η ΕΠΟ για την πολύ πρόχειρη οργάνωση αλλά υπήρχε αποτυχία. Επίσης υπήρχε μια ιδιωτική ασφάλεια και έπαιρνε εντολές από τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αφήνανε τους φιλάθλους της ΑΕΚ να πηγαίνουν στο πέταλο των οπαδών του Ατρόμητου και να πετάνε διάφορα. Δεν υπήρχε κανένα σημείο τάξης.

Σίγουρα είμαι απογοητευμένος, δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που με εκφράζει, δεν μπορώ να πάρω καμία απόφαση τώρα. Έχω προβληματιστεί γιατί στο πρωτάθλημα μας δεν επιβραβεύονται οι αξίες και υπάρχει ατιμωρησία. Είναι μια κατάσταση που με λυπεί και δεν ξέρω εάν θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο.

Δεν έχω καμία αντιπαράθεση με την ΑΕΚ σαν ομάδα που είναι μεγάλος σύλλογος και γνωρίζω ότι έχει μια αθλητική παράδοση και έχει προσφέρει. Η πραγματικότητα είναι η εξής; Σαν Ατρόμητος συναινέσαμε να κλείσει το φύλλο αγώνα στο 91, ενώ ο Κάκος ήθελε να παίξει και τα υπόλοιπα 8 λεπτά. Έξω ήταν σεληνιακό τοπίο, δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Είχαν χτυπηθεί μέλη από τις οικογένειες των παικτών.

Του είπα του Κάκου: κλειστό το φύλλο αγώνα για να φύγουμε. Θα μπορούσα να μην συναινέσω, αλλά δεν θέλω να κερδίζω τέτοιους τίτλους. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθαν οι ανακοινώσεις της ΑΕΚ που μας αποκάλεσαν ομάδα γειτονιάς και γραφικούς παράγοντες. Αυτή η ανακοίνωση προσβάλει την ομάδα της ΑΕΚ και δεν μπορούν να το κάνουν περαστικοί. Πλέον δεν ξέρω τι θα κάνω… Όλα είναι πιθανά, αυτό το ποδόσφαιρο δεν με εκφράζει…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags