Facebook Pixel "Ποια μπουζούκια; Τώρα αρχίζουν τα ...παλούκια"!
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-16 00:05:00

"Ποια μπουζούκια; Τώρα αρχίζουν τα ...παλούκια"!

"Ποια μπουζούκια; Τώρα αρχίζουν τα ...παλούκια"!

Απόλυτα συνειδητοποιημένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τι αποφάσισαν να μην κάνουν και τι ...δεν είπε ο Μπουρούσης!

Παραφράζοντας ένα γνωστό ...σκυλάδικο (στα οποία ο σκύλος είναι ειδικός), το οποίο λέει "θέλεις μπουζούκια; Πάμε", οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν μπήκαν στον πειρασμό να οργανώσουν έξοδο στα μπουζούκια για να γιορτάσουν το 2ο συνεχόμενο Κύπελλο και την 3η σερί φετινή νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου. Όταν διοικητικοί παράγοντες της ομάδας τους ρώτησαν πού θέλουν να γιορτάσουν τη νίκη τους, οι πιο παλιοί έκαναν ...ριβέρς ντρίμπλα.

"Εντάξει, πήραμε το Κύπελλο αλλά ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Καλύτερα να τα γιορτάσουμε και τα δυο μαζί, όταν έρθει η ώρα. Ας πούμε πως ...δεν έγινε και τίποτα. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα", ήταν το μήνυμα μου έστειλαν, σαν να άκουγαν τον πρόεδρο, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε δηλώσει: "Σήμερα πανηγυρίζουμε, αλλά από αύριο προπονήσεις πάλι. Σε δέκα μέρες αρχίζουν οι τελικοί".

Μπουζούκια και μετά προπόνηση, προφανώς δεν γίνεται, οπότε οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς προτίμησαν να αρχίσουν με ...καθαρό μυαλό την προετοιμασία για τους τελικούς, χωρίς να πάνε οργανωμένα στα μπουζούκια. Βέβαια, κάποιοι κανόνιζαν μεμονωμένα να πάνε για ποτό με φίλους ή τις συντρόφους τους για να χαλαρώσουν λίγο από την ένταση των τελευταίων ημερών.

Αίσθηση προκάλεσε, μέσα στο κλίμα της γενικότερης ευφορίας, η απουσία ενός και μόνο παίκτη από τις δηλώσεις. Ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος προ διετίας είχε ανοίξει βεντέτα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού με δηλώσεις ενόψει τελικών της Α1, δεν είπε κουβέντα! Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στον τελικό του Ελληνικού, προτίμησε να μιλήσει στο γήπεδο, ώστε στο τέλος να γιορτάσει με τους συμπαίκτες του στα μπουζούκια που ...αναβλήθηκαν!

Θυμηθείτε την απονομή...

Και το ...τραγούδι που παραφράστηκε: "Θέλεις μπουζούκια; Πάμε"!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Του πήρε τον αέρα και την Κούπα!

«Δείτε το βίντεο με το 5ο του Μπουρούση»

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού σε εικόνες! (ΦΩΤΟ)

«Μαγκιά» του αρχηγού!

«Τρεις νίκες σε τρία γήπεδα. Τώρα πρωτάθλημα»

Ο γύρος του... κόκκινου Θριάμβου! (ΦΩΤΟ)

Τους υποσχέθηκε Κούπα και την πήρε!

«Χωρίς φως, στεφάνη και σοβαρούς διοργανωτές…»


«Δεν τρέχει μία μάγκες, ψηλά το κεφάλι!»

Μίλος και του χρόνου!

«Να βοηθήσουμε λίγο τους Μπατίστ – Διαμαντίδη»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags