Facebook Pixel Δήλωση - κόλαφος Τούντορ για Μπερμπάτοφ!
Ποδόσφαιρο
| 2016-01-27 19:52:00

Δήλωση - κόλαφος Τούντορ για Μπερμπάτοφ!

Δήλωση - κόλαφος Τούντορ για Μπερμπάτοφ!

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ιγκόρ Τούντορ για όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ.

Ο Βούλγαρος άσος δεν διανύει και την πιο ευχάριστη περίοδο στον ΠΑΟΚ και μετά την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΚ έχουν αρχίσει τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την Τούμπα, αν και ο ίδιος στην περίφημη... αυτοσυνέντευξη που έδωσε, τα διέψευσε.

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου μετά το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (1-1) ο Ιγκόρ Τούντορ έδωσε την δική του απάντηση για όσα συμβαίνουν στο θέμα του Μπερμπάτοφ, λέγοντας το φοβερό πως ο Βούλγαρος ήταν μεγάλος παίκτης με παρελθόν.

Πάντως, λίγο αργότερα διευκρίνισε ότι δεν εννοούσε μόνο στο παρελθόν, ωστόσο το κλίμα για τον 34χρονο επιθετικό δεν φαίνεται να είναι και το καλύτερο...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δίνει μεγάλη σημασία στο τι κάνει ο Μπερμπάτοφ, γιατί ήταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης με παρελθόν (σ.σ. διευκρινίζει ότι δεν εννοούσε μόνο στο παρελθόν λίγο αργότερα). Έχω διαφορετική άποψη επί του θέματος γιατί έχω να αντιμετωπίσω και καλούμαι να πάρω αποφάσεις για 20 ποδοσφαιριστές καθημερινά με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να μην θέλει το καλό της ομάδας. Ο κόσμος το βλέπει διαφορετικά, δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, τις λεπτομέρειες εντός της ομάδας. Εγώ αποφασίζω σκεπτόμενος το καλό της ομάδας, έτσι όταν κάνω τις επιλογές για την ομάδα σκέφτομαι μόνο το καλύτερο για εκείνην" ανέφερε αρχικά ενώ συνέχισε λέγοντας πως:

"Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ομάδα στον κόσμο που βγάζει ενδεκάδα βασει των χρημάτων που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές της. Δεν γνωρίζω πόσα παίρνουν οι ποδοσφαιριστές...".

***Έκλεισε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags