Facebook Pixel Βασικός-έκπληξη στο ντέρμπι Κυπέλλου της Τούμπας!
Ποδόσφαιρο
| 2016-03-02 10:30:00

Βασικός-έκπληξη στο ντέρμπι Κυπέλλου της Τούμπας!

Βασικός-έκπληξη στο ντέρμπι Κυπέλλου της Τούμπας!

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους και στο χορτάρι της Τούμπας σήμερα αναμένεται να βρεθεί βασικός - έκπληξη!

Το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, τα έχει όλα: είναι ένα ακόμα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον ανάμεσα στις δύο ομάδες, ανήκει στη διοργάνωση του Κυπέλλου που θέλουν να κατακτήσουν αμφότερες και αφορά την επόμενη μέρα του κάθε συλλόγου.

Γιατί από τη μία πλευρά ο Τούντορ είναι μόνιμα με την πλάτη στον τοίχο εδώ και αρκετό καιρό, άρα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη μέσα στην έδρα του, ενώ ο Μάρκο Σίλβα μετά από τις ήττες με Άντερλεχτ και ΑΕΚ, θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι το Πορτογάλος προπονητής έχει τη διάθεση να δώσει φανέλα βασικού σε ποδοσφαιριστή - έκπληξη, από την άποψη ότι η παρουσία του (αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από του Ρέντη), θα πρόκειται σίγουρα για μη αναμενόμενη κίνηση...

Όχι γιατί ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είναι ικανός για την 11άδα του Ολυμπιακού - Κάθε άλλο, έχει αποδείξει από μικρή ηλικία ότι μπορεί να σηκώσει τη φανέλα μεγάλης ομάδας!

Η έκπληξη θα είναι λόγω εκείνου που θα μείνει στον πάγκο, αν τελικά μείνει στον πάγκο...

Ο λόγος για τον Στέφανο Καπίνο, που σύμφωνα με πληροφορίες από το προπονητικό του Ολυμπιακού, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι βασικός στο ντέρμπι της Τούμπας.

Στις περισσότερες ομάδες ο δεύτερος τερματοφύλακας παίζει, συνήθως, στα παιχνίδια Κυπέλλου, αλλά όπως και να το κάνουμε εδώ δεν μιλάμε για ένα απλό παιχνίδι.

Είναι ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αν τελικά ο Μάρκο Σίλβα δώσει όντως φανέλα βασικού στον Καπίνο (που έχει να παίξει κάμποσο καιρό) και αφήσει τον μπαρουτοκαπνισμένο Ρομπέρτο, θα πρόκειται για μαγκιά του Πορτογάλου προπονητή και σίγουρα για μία κίνηση - έκπληξη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags