«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε να αρχίσουμε πολύ καλά. Μπήκαμε πολύ πιεστικά, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε καλές προϋποθέσεις για γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Σε γενικές γραμμές ήταν το στυλ της ομάδας που θέλαμε να έχουμε. Ήταν μια συνέχεια του παιχνιδιού στα Γιάννενα. Πρέπει να βρούμε τη σταθερότητα και πάνω σε αυτό να αρχίσουμε να χτίζουμε. Πετύχαμε τέσσερα τέρματα, δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ και θα δούμε διαφορετικά το δεύτερο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου.

Για το αν ο Παναθηναϊκός αποκτά δική του ταυτότητα: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτοί είμαστε, αλλά το στυλ της ομάδας που θέλω είναι αυτό. Με κατοχή μπάλας και πίεση. Με τις προσθήκες και τις επιστροφές νομίζω πως θα είμαστε καλύτερα».

Για την εμφάνιση του Ρέις και για τον Μολίνς: «Ο Νούνο κέρδισε την θέση του με την εμφάνιση που πραγματοποιεί τελευταία. Έβαλε και το γκολ στο πέμπτο λεπτό και είναι σημαντικό να κερδίζουμε ένα παίκτη. Για τον Μολίνς πιστεύουμε αρκετά σε αυτόν, θα χρειαστεί κάποιο χρόνο, αλλά αν πάνε όλα καλά και βρει ρυθμό θα μας βοηθήσει».

Για την καλή κυκλοφορία της μπάλας: «Ο Αστέρας πιέζει ψηλά. Επρεπε να φέρουμε γρήγορα την μπάλα μπροστά και αυτό βγήκε. Μπήκε το γκολ γρήγορα, είχαμε αυτοπεποίθηση, αλλά μπορούμε να βελτιώσουμε κι άλλο το παιχνίδι μας».

Για την εμφάνιση του Εμποκού και του Κλωναρίδη και την ταχύτητα που δίνουν: «Δεν είναι μόνο ο Εμποκού, αλλά και ο Κλωναρίδης. Είναι παίκτες ταχυδυναμικοί και αυτό μου αρέσει. Μου αρέσει η πίεση ψηλά και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Τα συνεχόμενα παιχνίδια και οι απουσίες δεν μας δίνουν τη δυνατότητα να αφομοιώσουμε πράγματα. Τώρα ξέρουμε ότι με αυτό το γκρουπ θα δουλέψουμε και θα μπορέσουμε να βγάλουμε κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας».

Για το τι πρέπει να γίνει για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο: «Να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι».