Σε αποστολή αγώνα για πρώτη φορά φέτος μπήκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες, που ξεπέρασε το πρόβλημά του και πλέον είναι θέμα προπονήσεων το πότε θα είναι 100% έτοιμος να προσφέρει.
Ο Αργεντινός άσος είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στο παιχνίδι των πλέι οφ εναντίον του ΠΑΟΚ στις 31 Μαϊου και επιστρέφει δριμύτερος στο παιχνίδι για το κύπελλο με την ΑΕΛ, δίνοντας ακόμα μία αξιόλογη λύση στον Ουζουνίδη για το μεσοεπιθετικό κομμάτι.
Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται και ο Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δήλωσε "παρών".
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και η αποστολή:
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Στην προπόνηση συμμετείχε μετά από αρκετό καιρό ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Θεραπεία ακολούθησαν οι Καμπέσας, Κουτρουμπής, Τζανδάρης ενώ απουσίασε ο Δώνης λόγω γαστρεντερίτιδας.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Μολέντο, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Ρέις, Χίλιεμαρκ, Σιλά, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Μπουζούκης, Λουτσιάνο, Βιγιαφάνιες, Τσάβες, Μολίνς.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο