Facebook Pixel Απόλλων Πόντου - ΠΑΟΚ 0-1
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-26 06:01:00

Δεν... βλεπόταν, αλλά τον έσωσε ο Μακ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν... βλεπόταν, αλλά τον έσωσε ο Μακ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολ του Σλοβάκου στο 90', ο κάκιστος ΠΑΟΚ νίκησε με το ζόρι τον Απόλλωνα Πόντου (1-0).

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου και να έκανε το δυο στα δυο στο Κύπελλο Ελλάδος, όμως η εμφάνισή του πρέπει να αποτελέσει αιτία προβληματισμού για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του.

Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε κακός στο επιθετικό κομμάτι απειλώντας την αντίπαλη εστία ελάχιστες φορές και χρειάστηκε ένα πολύ ωραίο γκολ του Μακ για να πάρει τη νίκη στο 90'. Παράλληλα, η ομάδα του Λουτσέσκου δεν τα πήγε καλά ούτε στην άμυνα, επιτρέποντας στους γηπεδούχους αρκετές ευκαιρίες. Εάν ο Απόλλωνας ήταν πιο αποτελεσματικός και ο Πασχαλάκης δεν επενέβαινε σε ορισμένες περιπτώσεις, η μοίρα της αναμέτρησης θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Ρόμπερτ Μακ ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης, παρά την κακή του εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Σλοβάκος έδειξε την κλάση του στο 90', όταν με πολύ όμορφο δεξί πλασέ σκόραρε και λύτρωσε τον ΠΑΟΚ.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Με 4-4-2 έπαιξε ο Απόλλωνας του Δημήτρη Καλαϊτζάκη. Τερματοφύλακας ήταν ο Καλογεράκης, οι Γεωργιάδης, Καλί, Καπίας και Αμαραντίδης αποτέλεσαν την τετράδα στην άμυνα. Καλαϊτζίδης και Βεργώνης ήταν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, οι Ενλουντουλού και Συμελίδης προτιμήθηκαν για τα άκρα της επίθεσης, με τους Μπρίτο να είναι ο παρτενέρ του Χασομέρη στην κορυφή της επίθεσης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Καλί, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Μπρίτο, Ενλουντουλού, Χασομέρης

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος προχώρησε σε 9 αλλαγές στο αρχικό  σχήμα σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πήρε τη θέση του Ροδρίγκο Ρέι κάτω απ' τα γκολπόστ, ο Λέο Μάτος διατήρησε τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας, οι Στέλιος Μαλεζάς και Μιγκέλ Άνχελ Κρέσπο ήταν οι δύο στόπερ, με τον νεαρό Δεληγιαννίδη να επιλέγεται για τα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή οι Χοσέ Κάνιας και Εβγέν Σάχοβ είχαν  πιο ανασταλτικό ρόλο, με τους Δημήτρη Λημνιό, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Δημήτρη Πέλκα να κινούνται πίσω απ' τον μοναδικό προωθημένο, Ρόμπερτ Μακ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης (72' Πρίγιοβιτς), Κάνιας, Σάχοβ, Πέλκας (64' Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Λημνιός (60' Τζάλμα), Μακ

Η ΦΑΣΗ: Ο Απόλλωνας έχασε αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα αυτή που σπατάλησε ο Ενλουντουλού στην εκπνοή. Από αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ ο Αφρικανός έφυγε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη στο 94', όμως νικήθηκε από τον Έλληνα γκολκίπερ και χαράμισε μια τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει!

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Καλή η διαιτησία του Στέφανου Κουμπαράκη από τον σύνδεσμο Θράκης.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Το γκολ του Μακ έδωσε μια αγχωτική νίκη στον κακό ΠΑΟΚ και τον γλίτωσε από ακόμα περισσότερες μουρμούρες που θα έφερνε μια τόσο μεγάλη γκέλα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ... Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε, στάθηκε τυχερός που δεν δέχθηκε γκολ και τελικά νίκησε χάρη στην κλάση του Ρόμπερτ Μακ.

Όσο για τον Απόλλωνα Πόντου, δεν μπορεί παρά να είναι ευχαριστημένος από την εμφάνισή του, αφού κόντραρε στα ίσια και παραλίγο να πάρει αποτέλεσμα από έναν σαφώς ποιοτικότερο αντίπαλο.

ΠΑΤΑ ΤΟ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags