Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβες για την απόφαση: «Γι’ αυτό θα πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ – Το διαιτητικό δεν…»
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-03 17:25:00

Βόμβες για την απόφαση: «Γι’ αυτό θα πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ – Το διαιτητικό δεν…»

του Δημήτρη Σκούφου
Βόμβες για την απόφαση: «Γι’ αυτό θα πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ – Το διαιτητικό δεν…»

Σχόλιο για την απόφαση που έβγαλε οριστικά πρωταθλήτρια την Ένωση.

Και τυπικά πρωταθλήτρια είναι από σήμερα η ΑΕΚ, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Ένωση στην Τούμπα.

Η απόφαση είναι τελεσίδικη κι έτσι οι "ασπρόμαυροι" δεν μπορούν να την προσβάλλουν με κανένα τρόπο, ενώ οι ποινές για τον Δικέφαλο του Βορρά παρέμειναν οι ίδιες, ήτοι -3 από το τρέχον πρωτάθλημα, -2 από το επόμενο, τιμωρία κεκλεισμένων για τρεις αγωνιστικές, κατοχύρωση του αγώνα στην ΑΕΚ και πρόστιμο 63.000 ευρώ.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Κούλη Αποστολίδη και του ζήτησε ένα σχόλιο για την συγκεκριμένη απόφαση, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να απαντά με μια λακωνική δήλωση, που μπορεί να θεωρηθεί και... σπόντα προς την ΑΕΚ.

"Πίστευε κανείς για το αντίθετο;", ήταν η τοποθέτηση του κ. Αποστολίδη για την απόφαση του Διαιτητικού, ενώ στην συνέχεια ερωτήθηκε και για τον τελικό του Κυπέλλου στις 12 Μαϊου, υποστηρίζοντας ότι νικητής θα είναι ο ΠΑΟΚ.

"Είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Νομίζω αυτή που θα είναι πιο έξυπνη, με μεγαλύτερο πάθος και πιο τυχερή, θα κερδίσει. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι ο ΠΑΟΚ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags