Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου το fair play Μελισσανίδη - «ΑΜΟΚ» της Αστυνομίας
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-08 14:53:00

Βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου το fair play Μελισσανίδη - «ΑΜΟΚ» της Αστυνομίας

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου το fair play Μελισσανίδη - «ΑΜΟΚ» της Αστυνομίας

Μια ανάσα από γκρεμό, τι θα γίνει με Σαββίδη, τρόμος για τον τελικό.

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη να ζητήσει την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον τελικό του Κυπέλλου, παρόλο το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα να βρεθεί στο γήπεδο.
 
Ο Τίγρης, με επίσημη δήλωση στο site της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, τόνισε πως επιθυμεί το αφεντικό του Δικεφάλου του Βορρά να δώσει το «παρών» σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, παρά τη δικαστική απόφαση που υπάρχει σε βάρος του και δεν του επιτρέπει την είσοδο στα γήπεδα για την επόμενη τριετία.
 
Αυτό φυσικά το γνωρίζει ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, παρόλα αυτά δε δίστασε να προβεί σε αυτή τη ριζοσπαστική κίνηση. Πάντως, θα πρέπει να τονίσουμε ότι πιθανή παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, ίσως «προκαλέσει» την κοινή γνώμη, ενδεχομένως και τους επιτετραμμένους της UEFA και της FIFA που θα βρεθούν στο γήπεδο.
 
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αν ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρεθεί στο ΟΑΚΑ, οι ξένοι φορείς να ζητήσουν εκ νέου την τιμωρία του, ενώ μπορεί να υπάρξει ξανά ο κίνδυνος του Grexit, από τη στιγμή που θα φανεί ότι, για μια ακόμα φορά, η Ελλάδα δεν μπορεί να τηρήσει τους νόμους της, ή ότι καταπατάει φανερά τις αποφάσεις της δικαιοσύνης
 
Προφανώς, λοιπόν, ο Τίγρης και ο καθένας που παίζει ενεργό ρόλο στα του ελληνικού ποδοσφαίρου δε θα ήθελε να πάρει ένα τόσο μεγάλο ρίσκο και προφανώς επρόκειτο για μία πρόταση που έγινε από την πλευρά της ΑΕΚ συμβολικά, αλλά και για να πέσουν οι τόνοι μεταξύ των δύο συλλόγων και φυσικά των οπαδών που τους ακολουθούν.
 
Φτιάχνουν το κλίμα
 
Την ίδια στιγμή, πάντως, το κλίμα που διαμορφώνεται ενόψει του τελικού δεν είναι καθόλου ευοίωνο. Ειδικά μετά την προειδοποίηση από την αστυνομία ότι το Σάββατο στο ΟΑΚΑ αναμένονται χούλιγκαν από την Παρτιζάν που σκοπό έχουν να τινάξουν στον αέρα το παιχνίδι.  
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags