Η υπόθεση του Ντιέγκο Αρίας είναι αυτή που απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη.
Παρά το γεγονός ότι σήμερα κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα στην Κολομβία, που ανέφεραν ότι ο Αρίας θα πάει στη Γαλλία για να δοκιμαστούν, στον ΠΑΟΚ δε «μασάνε» και θεωρούν ότι η υπόθεση θα κλείσει θετικά. Την Πέμπτη αναμένεται η υπόθεση να «ζεσταθεί» περισσότερο αφού αυτή τη στιγμή άπαντες στην ομάδα έχουν το μυαλό τους στο αυριανό μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Στον ΠΑΟΚ δεν κρύβουν ότι ο Αρίας είναι ο παίκτης που θέλουν για τη θέση του αμυντικού χαφ και πιστεύουν στη θετική έκβαση των πραγμάτων μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
ΠΗΓΗ: paok24.com
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο