Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεταγραφή... απάτη, τους περνά και ο Καμμένος στο τρέξιμο – Απέλαση σε τρεις του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-26 22:28:00

Μεταγραφή... απάτη, τους περνά και ο Καμμένος στο τρέξιμο – Απέλαση σε τρεις του ΠΑΟΚ

του Κωστή Ραπτόπουλου
Μεταγραφή... απάτη, τους περνά και ο Καμμένος στο τρέξιμο – Απέλαση σε τρεις του ΠΑΟΚ

Ρουκέτες από Θεσσαλονίκη μετά το ντέρμπι των συμπολιτών.

Από αυτό το ματς, του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ είχε μόνο ζημιά και ο Άρης κέρδος.

Όλες οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ φάνηκαν ανέτοιμες και μέτριες. Ο Τόσκα, ο αριστερός μπακ δεν παίζει βασικός ούτε στην Τρίπολη. Για τον Κίτσιου δεν λέω τίποτα, καταλαβαίνετε. Τον Χατσερίδη αν το βάλεις μαζί με τον Δελιζήση στην ίδια ομάδα, ο Ουκρανός θα μείνει στον πάγκο και ο άλλος βασικός.

Ο πλατυπόδης, ο Βέρνμπλουμ, μαζί με Χατσερίδη και Σάκχοφ, θυμίζουν τον Σωτήρη Μπαλάφα που έπαιζε πριν 10 χρόνια στον ΠΑΟΚ και περπατούσε σαν την πάπια. Μόνο που ο Μπαλάφας σκόραρε κιόλας.

Είναι απαράδεκτο για τον ΠΑΟΚ. Με τα εκατομμύρια του Σαββίδη, Χατσερίδης, Βέρνμπλουμ και Σάκχοφ, δεν έπρεπε να περνάνε ούτε έξω από την Τούμπα. Πρέπει να τους σταματήσουν για αλκοτέστ και να τους στείλουν πίσω στις πατρίδες τους. Απέλαση. Μπεκενμπάουερ θυμίζει ο Μπαλάφας μπροστά σε αυτά τα παλτά.

Πείτε μου σε αυτήν την 11άδα του ΠΑΟΚ, ποιος παίζει βασικός στον Άρη; Ο Τόσκα; Ο Χατσερίδης; Ο Κίτσιου; Ο Βέρνμπλουμ ή ο Καρέλης; Πλήρης αποτυχία.

Όταν έχεις απέναντί σου έναν Άρη, ο οποίος από το 60' και μετά οι δυο του ακραίοι μπακ, ο ένας είναι στόπερ (Σόουζα) και ο άλλος εξτρεμοχτάρι (Γκολάσο) και δεν μπορείς να κάνεις φάση, υπάρχει πρόβλημα. Η τετράδα του ΠΑΟΚ μπροστά κοστίζει 30 εκατομμύρια.

Με τον Ναζλίδη σέντερ φορ και δύο παιχταράδες, τον Μπρούνο Γκάμα και το Γκαρσία ο Άρης έβαλε θέματα για προβληματισμό. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα έχουν ένα αξιοπερίεργο στοιχείο, το οποίο δεν το έχει πει κανείς. Και οι δύο δεν έκαναν καλό παιχνίδι. Πότε είναι καλός ο ένας και ο άλλος δεν βλέπεται. Δίδυμο δεν έκαναν ποτέ καλό.

Τους τρεις... Μπαλάφες του ΠΑΟΚ μπορεί να τους περάσει ακόμα και ο Καμμένος στο σπριντ. Λέω για Χατσερίδη, Σάκχοφ και τον Βέρνμπλουμ. Ο τελευταίος είναι μεγαλύτερη μεταγραφική απάτη. Να φανταστείτε, ότι οργάνωνε παιχνίδι ο Σάκχοφ που δεν είναι γι'αυτή τη δουλειά και αυτός καθόταν πίσω από τα μπακ.

Ο Σαββίδης είναι ένας θαυμάσιος επιχειρηματίας, πληρώνει τους πάντες και τα πάντα, αλλά όσο ξέρω εγώ από μαθηματικά, φυσική και χημεία, ξέρει αυτός από μπάλα.

Τον προκαλώ μαζί με τον γιο του σε δημόσιο διάλογο, ώστε να μιλήσουμε για μπάλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags