Facebook Pixel Sportdog.gr | Γλίτωσε το σοκ στο 94’ ο Παναθηναϊκός - Στο 2-2 με Ιεράπετρα και... ανακούφιση! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-05 17:57:00

Γλίτωσε το σοκ στο 94’ ο Παναθηναϊκός - Στο 2-2 με Ιεράπετρα και... ανακούφιση! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
Γλίτωσε το σοκ στο 94’ ο Παναθηναϊκός - Στο 2-2 με Ιεράπετρα και... ανακούφιση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Καμπετσής γλίτωσε τους Πράσινους από μεγάλο κάζο.

Παραλίγο... κηδεία για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ από τον εξαιρετικό ΟΦΙ. Η ομάδα από τα Ιεράπετρα έβαλε πολύ δύσκολα στον... αλλαγμένο από τις πολλές αλλαγές Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Αργύρης Καμπετσής "λύτρωσε" την ομάδα του στο 94' και πλέον οι Πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΤΟ ΜΑΤΣ: Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα, αν και παρουσίαζε πρόβλημα στην τελική πάσα. Παρόλα αυτά ευτύχησε να προηγηθεί αρκετά νωρίς στο σκορ, μόλις στο 20', με ένα εξαιρετικό σουτ του Χατζηθεοδωρίδη με το "κακό" του πόδι, το δεξί!

Στο 22' λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0 με τον Καμπετσή και αυτή η φάση φαίνεται πως... αφύπνισε τα Ιεράπετρα, αφού με εξαιρετική απόδοση στο επόμενο 20λεπτο κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το παιχνίδι. Στο 25' ο Χίσι έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 43' ο Αναστασόπουλος έκανε την ανατροπή για την κρητική ομάδα.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Γιώργος Δώνης έριξε στο ματς τον Μπουζούκη, με τους Πράσινους να πιέζουν πάρα πολύ και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Στο 51' ο Καμπετσής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 85' ο Πούγγουρας απώλεσε διπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Τελικά, αφού το Τριφύλλι γλίτωσε το τρίτο γκολ σε κάποιες αντεπιθέσεις του ΟΦΙ, κατάφερε με ωραίο σουτ του Καμπετσή να ισοφαρίσει στο 94' και να φτάσει στους 4 βαθμούς, που του δίνουν μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Αργύρης Καμπετσής. Ο νεαρός επιθετικός ήταν ιδιαίτερα κινητικός και με το γκολ του στο 94' λύτρωσε το Τριφύλλι, δίνοντάς του πολύ σπουδαίο βαθμό.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Γιώργος Δώνης ξεκίνησε τον Παναθηναϊκό (3-4-3) με τον Κότσαρη κάτω από τα δοκάρια και στόπερ τους Θεοχάρη, Παντελάκη και Οικονόμου. Φουλ μπακ δεξιά έπαιξε ο Αποστολάκης και αριστερά ο Χατζηθεοδωρίδης. Αμυντικοί χαφ ήταν οι Στάικος και Τζανδάρης, δεξιά ο Κουντουριώτης, αριστερά ο Εμμανουηλίδης και φορ Καμπετσής.

Με 3-4-1-2 ξεκίνησε η Ιεράπετρα και συγκεκριμένα με τους Παναγιώτου, Αναστασόπουλο, Κορομηλά, Μίγγα, Πότσι, Μούτσα, Κέβιν, Παπαδόπουλο, Μαρτσάκη, Μηνά και Καλημέρη.

Οι συνθέσεις: 

Παναθηναϊκός (3-4-2-1): Κότσαρης, Θεοχάρης (46’ Μπουζούκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Αποστολάκης (79’ Σιφναίος), Στάικος, Τζανδάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης (70’ Πούγγουρας), Καμπετσής. 

Ιεράπετρα (3-4-1-2): Παναγιώτου, Κορομηλάς, Μίγγας (79’ Πυθαρούλης), Καλημέρης, Αναστασόπουλος Πότσι, Χίσι, Μούτσα, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (57’ Κορέτας), Μηνάς (69’ Τζελέπης). 

Η ΦΑΣΗ: Η ισοφάριση του Καμπετσή στο 94' ήταν η φάση της αναμέτρησης, καθώς με αυτό το γκολ ο Παναθηναϊκός γλίτωσε το κάζο από έναν εξαιρετικό ΟΦΙ.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Χωρίς ιδιαίτερα θέματα η διαιτησία στο ΟΑΚΑ, εκτός από την φάση του δεύτερου τέρματος των Κρητικών, που ήταν οφσάιντ.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα από τον ΟΦΙ, που αγωνίζεται στην Γ' εθνική, ωστόσο μπόρεσε να αποφύγει την ήττα που θα τον έβαζε σε μεγάλες περιπέτειες.

ΠΑΤΑ ΤΟ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags