Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο φετινός τελικός του Κυπέλλου στα "Δύο Αοράκια" της Κρήτης (16/2) να διεξαχθεί με την παρουσία οπαδών των δύο φιναλίστ.
Από την στιγμή που δεν υπάρχουν στα ημιτελικά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και τις θέσεις στον τελικό διεκδικούν οι ΑΕΚ, Διαγόρας Δρυοπιδέων, Προμηθέας και Περιστέρι, δίνεται η δυνατότητα να δώσουν το "παρών" οπαδοί, σε αντίθεση με ό,τι γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Αυτή τη στιγμή η ΕΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και με την Αστυνομία, για να αποφασίσουν αν ο τελικός μπορεί να γίνει με οπαδούς.
Θυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια στους τελικούς έδιναν το "παρών" μόνο μαθητές, ενώ αν τελικά υπάρξει απόφαση για κόσμο φέτος, τότε ο αριθμός των εισιτηρίων θα είναι αρκετά μικρός.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο