Ολυμπιακός - Λαμία: Ο Άκης Μάντζιος εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια της Λαμίας, παρά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε τους Πειραιώτες ως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και επεσήμανε πως ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν εξαιρετικός στο σημερινό παιχνίδι.
Ο Έλληνας τεχνικός ρωτέθηκε για την αποβολή του Ρόμανιτς στο 61' και τόνισε πως ήταν αυστηρή, όμως διευκρίνισε πως θέλει να ξαναδεί τη φάση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
Για τον αγώνα: Πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση. Εμείς σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα και με το 0-0 και σήμερα που βρήκαμε το γκολ. Θέλαμε ένα γκολ εκτός έδρας για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός μας πίεσε και ο Βαλμπουενά ήταν εξαιρετικός. Μετά είχαμε την αποβολή. Νομίζω ότι ήταν αυστηρή αλλά θέλω να την δω. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Η εικόνα μας στο πρωτάθλημα είναι πορεία πρωταθλητισμού.
Για το εάν είναι κερδισμένη η Λαμία: Νομίζω κερδισμένοι είμαστε. Δεν παίξαμε αντιποδόσφαιρο ή βρώμικα. Σίγουρα είχαμε έναν ανώτερο αντίπαλο. Βγαίνουμε κερδισμένοι και ας μην πήραμε την πρόκριση.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο