Άρης - ΑΕΚ: Επεισοδιακό και εντυπωσιακό παράλληλα ήταν ακόμα ένα ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη στη φετινή σεζόν. Στον επαναληπτικό του Κυπέλλου εξελίχθηκαν τρομερά σκηνικά, με τους Θεσσαλονικείς να προηγούνται 2-0 στο 93’, αλλά τον Λιβάγια να μειώνει σε 2-1 στο 96’, να στέλνει το ματς στην παράταση και στο 102’ με νέο δικό του τέρμα να στέλνει την Ένωση στον τελικό!

Το δραματικό φινάλε λοιπόν και η εναλλαγή του σκορ, προκάλεσε πολλά νεύρα, διαφωνίες και… τσαμπουκάδες μεταξύ των παικτών. Χαρακτηριστική ήταν η σκηνή με τον Νέλσον Ολιβέιρα στην παράταση, όταν… ξεσάλωσε μετά το γκολ του Λιβάγια για το 2-2. Ο Πορτογάλος πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στον πάγκο του Άρη, προκαλώντας αντιδράσεις από τους ανθρώπους των γηπεδούχων. Μάλιστα, ο φορ της ΑΕΚ έγινε αντιληπτός από τον διαιτητή και δέχθηκε κίτρινη κάρτα.

 

 

 

Αντίθετα, απαρατήρητος είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος φέτος έχει ανοίξει… βεντέτα με τον Άρη, τους παίκτες του, τους οπαδούς του και όπως από σήμερα και με τους δημοσιογράφους του!

Ο αρχηγός της Ένωσης λοιπόν, μόλις είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από τον Μάρκο Λιβάγια στο 96’… τρελάθηκε και γύρισε να πανηγυρίσει με χειρονομίες προς το σημείο όπου κάθονταν οι δημοσιογράφοι, ενώ όσοι ήταν στο γήπεδο τον άκουσα να λέει και διάφορα… γαλλικά.

Ο Μάνταλος πάντως είχε ανοίξει διάλογο από νωρίς με την εξέδρα και όσους ήταν στο γήπεδο, καθώς παρότι δεν υπήρχαν φίλαθλο, για ακόμα ένα παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης… τα άκουσε. Συγκεκριμένα, κατά την αναχώρησή του για τα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, αρκετοί που βρίσκονται στα δημοσιογραφικά, άρχισαν να τον βρίζουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΠΑΜ από Μελισσανίδη με... κλεισμένο του Ολυμπιακού - Τραβάει τα μαλλιά του ο Καρυπίδης!