Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Παναγιώτης Βαρούχας και σχολίασε την επίμαχη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο Μπιορν Κάιπερς έπρεπε να την σταματήσει και να δώσει ελεύθερο.
Μεταξύ άλλων, ο καθηγητής διαιτησίας δήλωσε:
«Είδα δυο διαιτητές που είχαν μια υπεροψία. Δεν έβγαζε κανένας τους κάρτες. Στον Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει κόκκινη ο Μπουχαλάκης, ο Μαουρίσιο, ο Σεμέδο. Στο 85, ένας παίκτης του ΠΑΟΚ έχει την μπάλα κοντά στο ημικύκλιο της σέντρας. Ο Κάιπερς δίνει σήμα στον Φορτούνη να μπει. Ο τέταρτος είναι αναγκασμένος να ακούσει τον διαιτητή.
Όμως όταν ένας διαιτητής της αξίας του Κάιπερς βλέπει ότι ένας παίκτης μπαίνει μέσα και ο Γιαννούλης δεν τον βλέπει, πρέπει να δώσει ελεύθερο. Ο Παπαπέτρου δεν μπορεί να σταματήσει τη φάση. Δεν είναι θέμα αν τον έσπρωξε ο Παπαπέτρου, ο Κάιπερς σήκωσε το χέρι για να μπει, αυτός έπρεπε να πάρει την απόφαση. Έχει παίξει 10 χρόνια ό,τι υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Έπρεπε να δώσει ελεύθερο».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο