Facebook Pixel "Ρουκέτες" ΑΕΚτζή: "Δυσάρεστη είδηση με Ανσαριφάρντ - Ποιος Κονέ... - Καλύτερος ο Ολυμπιακός"!
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-29 14:00:00

"Ρουκέτες" ΑΕΚτζή: "Δυσάρεστη είδηση με Ανσαριφάρντ - Ποιος Κονέ... - Καλύτερος ο Ολυμπιακός"!

του Γιώργου Κτενά
"Ρουκέτες" ΑΕΚτζή: "Δυσάρεστη είδηση με Ανσαριφάρντ - Ποιος Κονέ... - Καλύτερος ο Ολυμπιακός"!

Σε όλη την επικαιρότητα της ΑΕΚ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Διονύσης Αβούρης, παλιός διευθυντής τής Ώρας αλλά και δημοσιογράφος που ασχολείται με το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ για πολλά χρόνια.

Ποια είναι η άποψή του για τον Μάνταλο αλλά και για την ανατροπή με τον Γαλανόπουλο; Τι λέει για τη μεταγραφή του Ανσαριφάρντ και πώς περιμένει τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό; Όλες οι πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις εδώ...

"Περισσότερο ήταν κρίμα για τον ίδιο τον Μάνταλο που χάλασε η συμφωνία για τη μεταγραφή του, διότι είναι 6 χρόνια στην ομάδα και κάποια στιγμή άξιζε να έχει καλύτερες αποδοχές - Είχα διαβάσει ότι θα ήταν διπλάσιες οι αποδοχές στη νέα του ομάδα. Έπρεπε να γίνει η μεταγραφή, γιατί και η ομάδα θα είναι οικονομικά οφελημένη. Κρίμα. Αλλά από την άλλη πλευρά δεν θα έβρισκε τόσο εύκολα παίκτη σαν τον Μάνταλο για την 11άδα της. Συν ότι αν γινόταν η μεταγραφή δεν θα έπαιζε και στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Δ. Αβούρης για το θέμα τού Πέτρου Μάνταλου και της παραμονής του.

Πώς σχολιάζετε την ανατροπή με τον Γαλανόπουλο που επίσης υπήρξε στην Ένωση;

"Ο Γαλανόπουλος είναι παίκτης που αρχικά είχε καλή εξέλιξη αλλά οι τραυματισμοί που προέκυψαν τον καθυστέρησαν. Καλά έκανε και τον κράτησε. Ο Γαλανόπουλος θα επανέλθει και θα έχει την ευκαιρία αργότερα να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Είναι καλός παίκτης. Και να ξέρετε κάτι: Ήθελε να μείνει. Αν ένας παίκτης δεν θέλει να μείνει, ο,τι και να του προσφέρεις δεν τον κρατάς στην ομάδα σου".

Ποια είναι η άποψή σας για τη μεταγραφή του Ανσαριφάρντ στους Κιτρινόμαυρους;

"Για εμένα ήταν μια δυσάρεστη είδηση αυτό το πράγμα. Την εποχή που ήταν στον Πανιώνιο ήταν καλός κυνηγός αλλά από τότε έχουν περάσει χρόνια. Έπαιζε σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα, είναι 30 ετών, αλλά από την άλλη η Ένωση τον παίρνει για δεύτερο πίσω από τον Ολιβέιρα. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σε θέση να προσφέρει".

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η πλευρά τού Παναγιώτη Κονέ έχει ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με την ομάδα, για να επιστρέψει ο παίκτης στην Ένωση.

"Δεν ξέρω πώς το έχουν δει στην ομάδα με τον Κονέ, ίσως υπάρχει κάτι που βλέπουν και δεν μπορούμε να το δούμε εμείς. Αλλά όταν είναι 33 ετών και έπαιζε στην Αυστραλία, τι να πω; Η ΑΕΚ θέλει έναν μαγκιόρο χαφ. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Σιμάνσκι, πότε θα επιστρέψει. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλει έναν μαγκιόρο μέσο που δεν τον έχει τώρα. Τουλάχιστον έμεινε ο Μάνταλος".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Πώς τον περιμένετε;

"Είναι παιχνίδι μια και έξω. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει πολλούς αμυντικούς αλλά έχει στρατιά από παίκτες που λίγο ή πολύ μπορεί να τους καλύψει. Η ΑΕΚ έχασε παίκτες που δεν καλύπτονται εύκολα. Το θέμα είναι ότι ένας ματς είναι και δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. Πιστεύω ότι η Ένωση δύσκολα μπορεί να χάσει, αλλά ο Ολυμπιακός είναι πάντα ο Ολυμπιακός. Ήταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια κέρδισε το πρωτάθλημα. Αλλά αυτό είναι ένα ματς και, όπως είπε, θεωρώ ότι δύσκολα μπορεί να χάσει η ΑΕΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Deal ανάμεσα σε ΠΑΟ και ΑΕΚ - Επικοινώνησαν Μελισσανίδης-Αλαφούζος - Τεράστια κίνηση!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags