Facebook Pixel ΑΕΚ - Μανόλο Χιμένεθ: Αποκάλυψη ο μικρός, ανατροπή στις μεταγραφές - Άγρια "κατσάδα" Χιμένεθ σε top άσο της ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-01-20 23:47:00

Αποκάλυψη ο μικρός, ανατροπή στις μεταγραφές - Άγρια "κατσάδα" Χιμένεθ σε top άσο της ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αποκάλυψη ο μικρός, ανατροπή στις μεταγραφές - Άγρια "κατσάδα" Χιμένεθ σε top άσο της ΑΕΚ!

ΑΕΚ - Μανόλο Χιμένεθ: Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, η ΑΕΚ έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε 2-0 τον αξιόμαχο Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ. Βέβαια, το σκορ δεν δίνει πολλές πιθανότητες στους φιλοξενούμενους ενόψει της ρεβάνς, ωστόσο μάλλον υποχρεώνει τον Μανόλο Χιμένεθ να περιορίσει το ροτέισόν του.

Γι’ αυτό και ο Ισπανός κόουτς είδε όλο το δεύτερο ημίχρονο όρθιος και δίνοντας συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του, οι οποίοι τα βρήκαν… ζόρικα και έκαναν ένα από τα χειρότερά τους παιχνίδια τον τελευταίο μήνα. Η Ένωση μπορεί να κράτησε ξανά το μηδέν, όμως δεν ήταν καλή από τη μεσαία γραμμή και μπροστά και το γεγονός πως σε αντίθεση με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό δεν… τελείωσε απόψε την πρόκριση με μεγάλο σκορ, δημιουργεί έξτρα πονοκέφαλο. Ευτυχώς που ήρθε το 2-0 στο φινάλε και έδιωξε το άγχος!

Στα θετικά της βραδιάς για τον Μανόλο ήταν σίγουρα η εμφάνιση και του Σιμάνσκι, ο οποίος επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στην αρχική ενδεκάδα και έδειξε σε καλή κατάσταση, ενώ βρήκε και το γκολ που θα το ανεβάσει την ψυχολογία. Είναι ένα οκτάρι ποιοτικό, που πατάει περιοχή και σίγουρα χρειάζεται στο πλάνο του προπονητή, ειδικά για τα δύσκολα παιχνίδια που θα είναι κλειστά. Εξαιρετική ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι του νεαρού Λάτσι στην άμυνα, ο οποίος δείχνει πλέον πως υπολογίζεται ως βασικό επιλογή στα μετόπισθεν. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η βελτίωσή του, να είναι και ένας από τους λόγους που… κόλλησε η απόκτηση στόπερ τον Γενάρη.

Από εκεί και πέρα, τις εντυπώσεις κέρδισε και ο νεαρός Ραντόνια ο οποίος ξεκίνησε βασικός στα δεξιά της άμυνας και ήταν πολύ καλός τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά. Είχε τρεξίματα και καλά ανεβάσματα, προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις από την πλευρά του, ενώ έκανε και κάποια τάκλιν που σταμάτησαν τις επιθέσεις των αντιπάλων. Ο μικρός έδειξε καλά δείγματα, ειδικά αν αναλογιστούμε πως έπαιξε για πρώτη φορά.

Στα… αρνητικά της βραδιάς ωστόσο, ήταν η μετριότατη εμφάνιση του Χρήστου Αλμπάνη, ο οποίος δεν αξιοποίησε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του και με δεδομένο πως υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες στα εξτρέμ, οι πιθανότητές του να… βρει χώρο στην αρχική ενδεκάδα στα μεγάλα παιχνίδια περιορίζονται. Γι’ αυτό μάλλον και αποχώρησε από το γήπεδο στο 55’.

Αντίθετα, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς (που επίσης βγήκε στο ίδιο λεπτό αλλά για άλλους λόγους…) έδειξε σε καλύτερη κατάσταση. Ήταν ορεξάτος κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, είχε τρεξίματα και φαντασία στο παιχνίδι του, ενώ ξεκίνησε και τη φάση του γκολ. Ο Χιμένεθ ωστόσο αποφάσισε να τον αντικαταστήσει νωρίς και παράλληλα να του… βάλει τις φωνές. Όπως μεταφέρθηκε από τoν ρεπόρτερ της CosmoteTV, ο Ισπανός κόουτς είχε τρομερά παράπονα για την αμυντική του συμπεριφορά, στοιχείο που πρέπει άμεσα να βελτιώσει, αν θέλει να παίζει στην… νέα ΑΕΚ του Μανόλο!  


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντολή Μελισσανίδη για μεταγραφές από Ελλάδα! Χτυπάει Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - Χάθηκε σούπερ περίπτωση

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags