Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Θέλει να συνέλθει από τη "σφαλιάρα" η ΑΕΚ - Με απώλειες κόντρα στον ΠΑΟΚ - Ποιοι έμειναν εκτός
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-06 21:33:00

Θέλει να συνέλθει από τη "σφαλιάρα" η ΑΕΚ - Με απώλειες κόντρα στον ΠΑΟΚ - Ποιοι έμειναν εκτός

Sportdog Team
Θέλει να συνέλθει από τη "σφαλιάρα" η ΑΕΚ - Με απώλειες κόντρα στον ΠΑΟΚ - Ποιοι έμειναν εκτός

Η αποστολή που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τους Θεσσαλονικείς την Τετάρτη. Αρκετές απουσίες για την Ένωση, που θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά τη "συντριβή" από τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Με αρκετές απώλειες θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (7/4, 20:00), στοχεύοντας στη νίκη προκειμένου να επανέλθει ψυχολογικά μετά το ντροπιαστικό 1-5 από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Λάτσι, Ραντόνια και Χριστόπουλο. Οι δύο πρώτοι, πάντως, θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας για ψυχολογικούς λόγους, αν και δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags